Olin treenailemassa ja kouluttamassa hakua lauantaina ja sunnuntaina. Troya oli aikas kehno, no syy löytyy kyllä ihan peiliin katsomalla. Olen edennyt hieman liian nopeasti hakuutuksen suhteen. Eli teknisesti osaa kyllä paljon, mutta nyt on epävarmuutta ja tämä heijastuu motivaation puutteena (ei uskalla lähteä lähetyksissä, vaan pysähtyy noin neljän metrin päähän, uudella lähetyksellä lähtee kyllä). Eli nyt vain motivaatiota lisää ja treenien helpotusta. Ilmaisuja otan max. 1 / treeni. Nyt palaan hajujen hakemiseen ja nostatan pennen ennen radalle menoa pakenevilla maalimiehillä. Eli pitää saada parempi mielentila hakuiluhommiin!  Pistoilla menen maalimiehen luokse ja maalimies varastaa lelun ja menee keskilinjalle ja me tullaan viiveellä perässä. Mutta oli hyvä huomata, että nyt kannattaa toimia hieman toisin. Sunnuntaina otin nostatustreenin ja penne oli aikas noheva. Meinasi karata lähetyksissä :) Ja meni todella vauhdikkaasti maalimiehille. Tätä jatkan nyt niin kauan, että Toippe näyttää kuin Zorro ikään. Eli motivaatio kuntoon ja sitten vasta edetään.  

Postiviisia asioitakin mahtui joukkoon. Oli paljon erilaisia umpipiiloja ja nämä eivät olleet mikään ongelma pennelle. Uudet maalimiehet olivat myös Toipen mielestä ihania. Ja nenä toimi hyvin hakuutuksessa. Otti ensimmäisen kerran piston, jossa maalimies oli lähellä keskilinjaa ja Toippe haistoi sen paluumatkalla, todella hyvin!! 

Robban oli Mikan kanssa matkassa mukana. Otin lauantaina ja sunnuntaina tokotusta molemmilla pojilla. Robban otti aamuisin seuraamista, sivulletuloja kapulalla ja ilman sekä kakeissa peruutusta. Nämä meni mallikkaasti. Lauantai-iltana sain vieraan liikkurin, kiitos Paula! Robban otti paikallaistumisen, oli kuin patsas. Seuraaminen oli nyt melko hyvää, kulmat ovat parantuneet, tosin näitä on treenattukin. Idari mallikas. Luoksetulo hyvä. Ruutu erinomainen, kuten ohjattu, hyppynouto ja tunarikin ! Kakeissa nostin vain seisomaan. Todella hyvät treenit Rupsulta. Oli vieras koira tokottelemassa ihan vieressä ja yleisöäkin oli. Eikä Rupsu juuri välittänyt!!

Troippe otti luoksetuloja ja sivulle siirtymisiä, nyt on oikeaa ilmettä. Seuraamisessa täytyy palkata namilla välillä, rupeaa kuumenemaan vähän liikaa...Jäävät ok. Hypyssä sain istumisen ennakoimisen pois :) Paikallamakuuta häiriöissä, hyvin. Myös sivullenousuja paikallamakuusta, kohtuullisia. Kokeiltiin pitkästä aikaa ruutua ja merkkiä. Troippe rakastaa näitä, ruudussa menee hienosti keskelle, mutta liian taakse. Tätä täytyy kohta alkaa hiomaan.

Mukava viikonloppu, maalimiehet olivat taitavia ja koirat myöskin motivoituneita.