Maanantaisin käymme yhdistyksemme pentukoulutuksessa. Se on hyvä tilaisuus treenata muiden koirien läsnäollessa. Eli hieman häiriöharjoitusta. Troya oli jälleen hieno. Otin kontaktia ja seuraamista. Kontaktia vahvistin kun odotimme rivissä koirien tarkastusta. Troya piti kontaktia hyvin, toki sillä oli nälkä ja palkkasin sitä tiheästi nameilla. Tarkastus meni ihan hyvin, hieman vaikeusastetta lisäsi se, että kouluttajana toimi Jani eli Troyan maalimies :) Kyllä nuo koirat vaan tunnistavat ketkä ovat tuttuja ja ketkä eivät. Troya reagoi ihan erilailla niihin ihmisiin, jotka ovat meidän hakuryhmässä kuin muihin ihmisiin. Kaikkiin ihmisiin Troya suhtautuu positiivisesti, mutta omat maalimiehet ovat jotenkin niin ihania. Eli hyvin ovat maalimiehet hommansa hoitaneet:) Tarkastuksen jälkeen otettiin pujotteluseuraamista. Meni oikein mallikkaasti. Sitten kun olimme rivissä muiden pujotellessa, Troya kerran meinasi mennä katsomaan pujottelevaa koiraa. Muuten ok.  Aika kauan piti pennun keskittyä, sillä tähän taisi mennä kymmenen minuuttia. Tämän jälkeen otin muutaman noudon lelupalkalla ja sitten autoon huilimaan.

Robban otti paikallaistumisen, seuraamisen, luoksetulon, ruudun, kaket ja tunarin sekä hyppynoudon. Meni ihan kivasti. Oli hieman väsyneen oloinen. Ja nyt olen treenannut melkein joka päivä Robbanin kanssa ja tämä ei oikein Ropsulle sovi. Eli vielä viikko treenataan tehokkaasti ja sitten on usean päivän totaaliloma treenailusta ennen kisoja.

Troya tuli uudelleen kentälle ja otettiin kaksi luoksetuloa Janin pitäessä koiraa. Ne oli nopeat ja hyvät. Sitten hieman seuraamista ja odottamista. Huomasi, että pentu oli aikas väsynyt. Lopetettiin leikkimiseen ja sitten lenkille. Lenkillä Robban halusi välttämättä uimaan ja Troya meni kepin perässä aikas syvälle, mutta ei ihan vielä uinut. Hulluja koiria :)