Kiitos Anne ja Kati hyödyllisistä treeneistä. Kyllä meillä on hyvät joukkuekoirat :) Robban ja Toivo aloittivat. Tehtiin liikkeet hyppyä lukuunottamatta SM-järjestyksessä. Paikallaistuminen ja makuu superit! Seuraaminen oli todella hyvää Rupsuksi, hyvä! Tauon jälkeen (en ihan muista järjestystä oikein) ruutu, jossa käskytin vähän aikaisemmin maahan ja Robban ajautui melko reunaan, palkkasin ruudussa olosta. Otin uudelleen ja nyt oli ihan keskellä, tästä vielä liike ihan loppuun, hyvin. Idarissa otin kaikki jäävät ja palkkasin istumisen jälkeen kulmassa, ok. Kakeissa nostin vain seisomaan, hyvin. Tauon jälkeen luoksetulossa palkkasin seisomisesta, hyvin. Ohjatussa meinasi mennä keskimmäiselle, jouduin pysäyttämään ja ohjasin uudelleen, hyvin. Uudelleen ja nyt hyvin. Tunari mallikas. Nyt Robban ei otakaan kuin ehkä idaria (päätä vahvistaen) ja ohjatun. Muuten vain otan jotain osia leikkien. Ja sitten Ouluun :)

Troippe oli hyvä. Nyt sain hyvin laskettua viretilaa, kunkin session alussa. Namit toimivat tässä hyvin. Paikallaolo hyvä, mutta täytyy nyt ottaa viivettä jättämiseen, tässä tarjosi sivullenousua. Taluttimessa seuraaminen mallikasta, käännökset hyvät! Maahanmeno myös hyvä. Tauon jälkeen vapaana seuraaminen, hyvää. Luoksetulo oli ihan kiva ja seisominen super. Hyvä Troippe! Eli Troippe treenaa paikallamakuussa viivettä, luoksepäästävyyttä (ei olla otettu juuri lainkaan), seuraamista, sivulle siirtymisiä ja luoksetuloa. Hyvältä näyttää Troippekin.

Lopuksi vielä jälki kuivalle pellolle. Troya oli puussa kiinni kun talloin jälkeä. Jäljesti tosi kivasti!! Oli kaksi kulmaa ja toinen superkuivassa kohdassa. Suoritti kulmat todella hyvin. Lopussa ruoka + pallo ja valitsi ruuan ensimmäiseksi, yllättävää.