Sunnuntaina kävin kouluttamassa Tavesin penturyhmää. Otin samalla omilla koirilla pikaiset treenit. Robban otti seuraamista, suoran luoksetulon sekä kakeja läheltä. Meni hyvin. Zorro otti eteenmenoa, luoksetuloa ja ruutua. Troya otti eteenmenoa (Piia vei kosketuskepin, eli ei käyty itse katsomassa keppiä), meni hyvin. Sitten nouto, ensin palkka vauhdista sitten luovutusasennosta. Nämä molemmat erinomaiset. Luoksetulossa ensin palkka vauhdista sitten otin asennon eteen asti. Nämä ok. Lopuksi seuraamista, joka ok.

Tästä menimme Piian kanssa Niihaman maneesille agilitykisoihin vähän treenailemaan ja sosiaalistamaan pennejä. Troya otti seuraamista maneesissa ja ei kyllä välittänyt häiriöistä mitään. Lopuksi harjoiteltiin vain olemista ja mammumista. Onnistui oikein hyvin. Robban tuli myös treenailemaan maneesiin. Seuraaminen olisi saanut olla parempaa. Robban ótti vähän häiriötä ja hajut kiinnosti. Luoksetulo oli hyvä, kaket ja tunari myös tosi hyvät.

Kotimatkalla kävin vielä jäljestämässä algolilla. Nyt kulma meni todella hyvin, hieman on vielä epävarma kun katsoo minua kulman jälkeen. En sanonut mitään tulin vain perässä, jatkoi hyvin matkaa! Loppupurkin ilmaisu oli myös nyt hyvä, kun naksautin Troyan mennessä maahan => ei ehtinyt mennä lonkka-asentoon. Menee siis lonkka-asenottoon kun kääntyy katsomaan minua.

Illalla pojat olivat kyllä tosi väsyneitä! Rankka syysloma :)