Kyllä jotenkin taas masentaa, kun talvi jälleen loppui :( Silti ahkerana treenaamaan. Ensi Robban, joka hieroi ensin seuraamista. Tämä oli hyvää ja Rupsu jopa pystyi istumaan maahan, vaikka maa oli ihan loskainen. Luoksetulon otin kisamaisesti, erinomainen! Tunarissa oli vähän säätämistä. Ihmeteltiin, että miksi Robban toi väärän ensin. Sitten otin uudestaan ja namit väliin, oli silti vähän epävarma, mutta toi oikean. Vielä uudelleen, nyt paremmin. Asiaa pähkäiltyämme Sinille tuli mieleen, että hänen kätensä olivat ihan maksamakkarassa. Ja näin ollen kapulatkin haisivat siltä! Eli tämän vuoksi Rupsun treeni oli kovin vaikea, mutta nyt on Rupsu jälleen yhtä kokemusta varmempi :) Lopuksi kakeja kisamaisesti suuren yleisön keskellä, hyvin.

Troippe aloitti luoksetulolla ja noudolla. Nämä erinomaiset, nyt on vauhtia ja voimaa loppuun asti. Olen saanut itsellekin selväksi miten toimin näissä liikkeissä. Eli jos vain seison, niin Troya tulee eteen. Jos juoksen poispäin ja roikotan lärppää => Troippe saa iskeä vauhdista lärppään. Jos juoksen poispäin ja käännyn takaisin koiraa kohden => Troyan tulee istua eteen. Sama noudoissa. Näin homma on selkeää koiralle ja ei tule epävarmaksi. Kentällä oli yksi dobberi ja tietenkin se sinkosi meidän tykö... No, onneksi kääntyi pois, kun vähän hätistin ja sitten Troippe sanoi möreän hau ja näin ajoimme yhdessä tunkeilijan pois. Sitten paikallamakuuta. Oli ihan inasen levoton, katseli ympärilleen (johtui ehkä dobberiepisodista). Mutta pysyi hyvin makuussa. Oli paljon häiriöitä. Ajat kaksi minuuttia ja minuutti. Ensimmäisellä kerralla nostin sivulle => hyvin ja tästä vapautus pallolle. Sitten seuraamista, joka on nyt hyvää!! Sitten kun väsyy, niin vanha toimintamalli nostaa päätään. Mutta kun malttaa ottaa kohtuudella, niin sujuu kivasti. Jäävissä vain yksi sekoitus! Tunari meni jälleen hyvin, nyt täytyy alkaa hiomaan tuontia, että saisin vähän vauhtia lisää. Kakeja lopuksi, hyvin.

Sitten otettiin ampumista koissuille. Laitoin auton käyntiin ja poppikoneen päälle, ettei Robban järkyty. Hyvin peitti äänet alleen, kun Robban oli ihan ok., kun lähdettiiin lenkille ampumisten jälkeen. Troyalle ammuttiin seuraavanlailla. Eli sanoin Troipelle, että ammutaan ja Jari vastasi, että ammutaan ja sitten ammuttiin. Jari meni kauemmaksi ja sama juttu. Ja vielä Jari meni kauemmas ja sama juttu + että vapautin Troipen Jarin tykö leikkimään lärpällä. Ei välittänyt ampumisesta äänenä, mutta kun otettiin sama sessio uudestaan, niin Troippe oli sinkoamassa joka ampumisen jälkeen Jarin tykö leikkimään :) Eli luulenpa, että seuraavassa ampumissessiossa en enää vapautu ampujan luokse leikkimään, vaan palkkaan itse :) Oli meinaan niin ihanaa Troipen mielestä. Mutta onneksi penne ei välitä ampumisesta negatiivisessa mielessä.