Torstaina oli viikottainen hakukurssin treenikerta. Mutta olosuhteet eivät suosineet. Ensiksi ei tuullut, sitten vielä satoi ja kolmanneksi paikalle ilmestyi valehtelematta toistasataa pientä Pyrinnön suunnistajalupausta :) No, huolimatta näistä saatiin treenit ihan suosiolla vedettyä läpi ja koirat meni ihan kivasti. On mukava nähdä miten nopeasti koirat opipivat, jos vain ovat motivoituneita maalimiehistä.

Troyan aikana satoi vettä, mutta suunnistajalupaukset olivat onneksi jo kadonneet lähipiiristä. Otin kolme maalimiestä ja näiltä haettiin haju kiertäen. Ensimmäinen maalimies oli 50 metrissä. Troya lähti sinne kuin nato-ohjus. Se on niin uskomattoman ihana haussa. On hauska katsella kun valkoinen hännänpää vain vilkkuu puiden välissä. Toka maalimies oli noin 40 metrissä. Sinne meni myös hyvin. Viimeinen noin 50 metrissä ja sinne oli vaihti hieman hiipunut kun hajun hauille ja sieltä paluu tehtiin kaikille aika vauhdikkaasti juosten. Mutta todella hyvin Troya taas suoriutui. Sen kanssa on niin kiva treenata ihan kaikkea. Muuten jauheliha on osoittunut parhaaksi palkaksi, on ohittanut jopa sydämen palat.

Hakuuttelun jälkeen jäin vielä Niihaman kentälle treenaamaan ruutua, eteentuloa, paikalla oloja sekä seuraamista Troylla. Hyvin meni.

Robbanilla ja Zorrolla oli lepopäivä. Ne kävivät mökillä syömässä papan makkarat ja luttaamassa järvessä. Luulen, että nauttivat kovasti :)