On se aina tylsää kun loma loppuu, eli huomenna töihinPäättämätön. Töissä on kyllä kiva käydä, mutta jotenkin pitkien lomien aikana lomautuu niin hyvin, että on se aikas rankkaa palautua arkeen...

Tänään treenattiin tottista Piian ja Helin kanssa. Oli tosi kivaa, kiitos teille molemmille. Ei ollut kiire mihinkään ja päivän kruunasi vielä terapia- / juorulenkki Piian kanssa. Ihkali parka tosin joutui lenkkeilemään remmissä, mutta eiköhän Ihkalikin tule ruotuun hirvestämisensä suhteen ja vapaus koittaa jossain tulevaisuudessa.

Troyan ruutu meni jälleen pitkäksi, nyt annetaan Troyan ihan itse etsiä keskusta eli en pysäytä sitä vielä. Sitten kun kesksuta sujuu niin sitten ketjutan up-käskyn tähän. Mutta aikas hyvin toimi kun kokeiltiin tätä. Kiitos, Piian vinkistä jälleen! Ruudusta otin sivulle tuloa ja jälleen ennakointi ilmeni. Eli nyt ihan oikeasti tämä asia tulee pennelle opettaa, en voi olettaa, että se osaa kun ei kerta osaa (ja ei olla juuri treenattukaan...) Mutta hienosti tulee sivulle! Ohjatussa tehtiin koemaisesti, meni suoraan kapuloille, sain toki kutsuttua pois. Eli merkkiä tulee vahvistaa. Vein merkille ja siitä todella hienot noudot, vapautus haarojen väliin (osaa hakeutua sivusta hienosti suoraan eteen). Luoksetulo suoraan, hieman hidas ja onnistuin vapauttamaan kun aloitti hidastamisen, taitava minä. Lopuksi puun kierrolla stoppeja, upit upeita, mutta maahanmenot hieman aikavat, täytyy vissiin treenata tätä lisää ja namilla. Tauon jälkeen seuraamista, joka erinomaista. Jäävät ok. Tunari kisamaisesti, karkasi kapuloille, mutta haisteli hyvin ja toi purematta, palautusvauhti saisi olla nopeampi, tätä täytyy miettiä ja pohtia. Lopuksi kakeja, joissa täytyy palauttaa pennelle luopuminen, niin kyllä se siitä sitten. Sillä tekniikka on nyt sellainen kun haluan sen olevan.