Töiden jälkeen ajoin Troylla jäljen ja se meni Superhyvin!!! Nyt on vietti noussut, kun olen palkannut ruuan lisäksi jäljen päässä myös pallolla. Jäljesti intensiivisesti ja kulma meni HIENOSTI! Jippii. Nyt lähti heti oikeaan suuntaan ja ei kysellyt vaan jatkoi jäljestämistä hyvin kulman jälkeen. Myöskin loppupurkin ilmaisu oli hyvä. Naksautin jälleen heti kun penne meni maahan. Sitten vähän matkaa ennen kulmaa ylitettiin meidän eilinen jälki. Siinä Troya reagoi tähän, haistoi vähän sivuille ja palasi mun jalkojen eteen. Ihana penne! Eli on oppinut, että jälki on aina minun jalkojen edessä. Jatkoi hyvin itsenäisesti oman oikean jäljen ajamista. Kyllä Outin koulutusmetodit ovat hyviä.

Tästä Niihamaan tokoilemaan. Zorro tuli kehiä rakentamaan ja sai tehdä eteenmenon, luoksetulon ja ruudun. Sitten aloitettiin paikalla istumisella ja makuulla. Zorro toimi näissä myös "täytekoirana". Nyt oli kivasti kisamainen tilanne, kun oli 4 koiraa paikalla oloissa ja vielä liikkeenohjaaja sekä "tuomari". Molemmat meni Robbanilla superhyvin. Ei enää edes reagoi muiden käskytyksiin paikalla makuussa. Troya otti eteenmenoa, avustaja vei kepin. No, matkalla oli ruutu, johon penne tietenkin juuttui :) Lopulta sain onnistumaan kun vaihdoin kepin paikkaa kauemmaksi ihanasta ruudusta. Otin vauhtinoudon sekä erikseen kapulan tuontia eteen, meni hyvin. Sitten luoksetulo, jossa Susanna piti penneä kiinni, tästä palkka vauhdista. Lopuksi nameilla seuraamista ja otin henkilöryhmää, meni ihan kivasti. Tosin nyt näkyy, että penne on vapaa päivän tarpeessa :) No, huomenna on vuorossa lepoa ja vain lenkkeilyä.

Robban aloitti seuraamisella, joka oli erinomaista. Palkkaan edelleen melko tiheään, jotta saan vahvistettua uutta paikkaa paremmin. Luoksetulossa palkka seisomisesta, joka hyvä. Idarissa seisominen, jossa pää erinomaisesti. Ohjattu nouto oli tosi hyvä ja vauhdikas. Ruutu oli vähän samoilla suunnilla kuin ohjattu nouto ja merkiltä Robban lähti kapuloiden suuntaan (eivät siis enää tietenkään olleet siellä) ja missasi ruudun. Seuraavakin kokeilu meni vähän pieleen, mutta lopulta ruutu onnistui hyvin. Palkkasin ensin ruudun "löytämisestä" ja sitten otin liikkeen vielä uudestaan ja palkka seuraamiseen tulosta. Lopuksi vielä ruutu lätkällä, hyvin. Tunarissa oli nameja oman ympärillä, maisteli hieman viereistä mutta toi onneksi oikean. Toi reippaasti ja ei pureskellut. Kakeissa nousi todella hyvin seisomaan vaikka lähistöllä oli runsaasti yleisöä. Hyvä Robban!

Iltaruualla Troya otti tunnarin, joka oli hyvä. Lopuksi vielä kakejen seisomista etujalat paikallaan. Onnistui melko hyvin. Kyllä se tästä alkaa sujua sekin :)