Iltatottistelut jäällä jälleen.  Aloitin noudolla, joka oli mahtava!! Eli vauhtifrisbeepalkkaus oli toiminut. Eli taidanpa jälleen muuttaa suunnitelmia, näin ne elävät J.  Eli 3/5 suorapalkkaus frisbeellä ja 1/5 eteen => palkkaus nami+frisbee ja 1/5 eteen ja sivulle => palkkaus nami+frisbee.  Vain yksi nouto per treeni.  Luoksetulossa otin suoraan eteen => palkkaus nami+frisbee. Hyvin tämäkin.  Luoksetulossa en oikein tiedä miten jatkan.  Joko otan session pelkkää eteen tulemista palkkana nami+frisbee tai teen samoin kuin noudossa.  Otin myös luoksetuloa ja noutoa läheltä ja näissä sivulle tuloja. Palkkaus nami+ frisbee.  Nämä sujui mallikkaasti. Tosin pieni pomppaus sivulletuloissa, tätä pitää seurailla, ettei pomppaa liikaa.

Seuraamisen aloitin askeleilla ja käännöksillä, nämä hyvin.  Normaali käynti ja juoksu myös hyvin.  Kaikkinensa seuraaminen oli nyt tosi hyvää.  Jäävissä istuminen ja maahan meno todella hyvin. Seisominen oli hukassa alussa, mutta kyllä sekin sieltä sitten löytyi.  

Maasta-sivulle-nousuja, näissä palkkaus namilla ja lopuksi lärppä. Toimi hyvin.  Paikalla makuuta, noin minuutti.  Vapautus pallolle, hyvin.

Vähän kakejen istu-maahan-vaihdoksia kahden metrin etäisyydeltä, hyvin. Vaihdoksissa on voimaa. Lopuksi tunari, joka sujui nyt hyvin.  Ensin namit ja lopuksi iltaruoka.  Hyvät treenit kaikkinensa.