Aamulenkin jälkeen hakuuttelemaan Niihamaan! Jälleen teemana piilot. Viidellä ensimmäisellä pistolla piiloja erinäinen määrä ja vika oli ilman piiloa.

Troya meni todella hienosti! Piilot eivät tunnu olevan ongelma ja ilmaisu pelittää erinomaisesti. Mutta nyt ollaankin ensimmäisiin hakukisoihin ilmoittauduttu, jännää!! En olekaan sitten vuoden 2002 kisannut haussa ja vuoden 2004 jälkeen en ole kisannut PK-kisoissa. Eli korkea aika kylläkin Silmänisku. Troippis otti kuusi pistoa ja jokaisella oli maalimies. Motivaatio on todella kohdallaan.

Illalla maneesille. Rupsu meni hienosti. Tunarikin toimi tällä kertaa hyvin. Seuraaminen hyvää, idari myöskin. Luoksetuloa osissa ja tämä toimii nyt hyvin. Ohjattu ja ruutu hyvin. Kaketkin ok. Hyppynouto mallikas. Lopuksi 2 minuutin ryhmäpaikallaolo. Voi, miten hienosti Akka pysyi poikien kanssa rivissä! Rupsu alkaa olemaan aikas hyvässä mallissa kesän SM-kisoja ajatellen.

Troyalla otin ruudussa ja merkillä nopeaa reaktiota käskyyn eli palkkaus heti käskyn jälkeen, hyvin.  Ohjattu meni täydellisesti. Luoksetulo eteenasti , ok. Edestä sivulle siirtymiset vaihtelevasti. Seuraamista nyt säädetään ja oli aikas kuumahko. Täytyy palkata välillä namilla, muuten leviää käsiin koko seuraaminen. Jäävät erinomaiset. Tunarin otin toisen session ensimmäisenä liikkeenä ja toi väärän. Otin uudelleen ja nyt ok. Kaket läheltä, ok.

Kivat treenit jälleen.