Olipas päivä. Aamulla kävin ostamassa kesäkukkia ja suihkulähteen ympärille muutaman perennan. Tosin perennat ovat varmaan aika äkkiä entisiä, kun vesipeto Troippe hyökkää altaan kimppuun :( Aina välillä sitä miettii, miten paljon helpommalla sitä pääsisi ilman koiria (siivous kotona jne.). Mutta eihän sitä a) halua, eikä b) kykene elämään ilman koiria.

Koko päivän siis puuhastelin puutarhassa perennoiden kimpussa. Onneksi äiti oli jälleen ahkerana apuna. Koirat palloilivat pihassa ja nuoriso välillä vähän kirmasi.

Päivällä kävin jäljellä ja oli todella kuuma keli. Mutta eipä tuo Troippea haitannut. Nyt yksi pitkä suora ja yksi kulma. Paikoitellen todella kuivaa savikkoa, jossa ei juuri kasvillisuutta. Hyvin penne jälleen suoriutui jäljestä, oli intensiivinen ja kulma meni todella hienosti. Oma ohjaaminenkin pikku hiljaa paranee. Eli seuraavaksi ensi viikolla vuorossa jälki nro 100 ja kenties silloin on terävän kulman vuoro, jännää :)

Tämä viikko on mennyt ikkunoiden ja puutarhan kimpussa, positiivista on se, ettei ole ehtinyt jännittämään tulevan viikonlopun koitoksia :) Mutta kyllä nyt jo vähän kutkuttaa mahassa... Eli blogi hiljenee viikonlopuksi, kun Sari, Robban ja Troya suuntaavat kohti Oulua. Mukana on tietenkin meidän mahtava personal trainer Piia sekä turistikoira Ihkuli!