1.5. eli toukokuussa aloitimme jälkikauden! Ja olipas kivaa jäljestellä. Tein noin 200 askeleen jäljen, jossa keskivaiheilla tyhjiäkin, max.10 peräkkäin. Hyvin meni penne syvällä kuonolla ja tekniikka oli hyvin muistissa (Kiitos Outi :)). Jäljen jälkeen otin PK-tottiksen ja hyvin tämäkin. Seuraamisessa otin namit mukaan ja takapalkka lelulla. Hyvin etenee!!

2.5. toinen jälki, jossa askelia noin 350, erinomaisesti!! Tottiksessa otin Troipella jääviä, ok. Seuraamista, paraneeNauru. Nouto ja luoksetulo, ok. Ja eteenmeno kepillä, hyvin! Lopuksi vähän ruutua, joka on Troippiksen lemppari.

Rubert otti kaikki liikkeet, paikallaoloja lukuunottamatta. Tunari nameilla, hyvin. Kaket ihan mallikkaasti. Ohjattu ja ruutu ok. Seuraaminen alkaa sujua myös. Luoksetulo tosi hyvä! Idari mallikas myös. Eli hyvin helteestä huolimatta!

3.5. Treenit Piian kanssa, mukavan analyyttista ja rentouttavaa, vaikka me Rupsun kanssa oltiin kateudesta vihreinä ketunhännästä.... Silmänisku Rupsulle tehtiin tilannekatsaus:

- seuraaminen hyvää! Eli jatketaan samaan malliin.

- idari myös ok.

- luoksetulo ok.

- kakeissa jumitti eli tähän nyt läheltä jumppaa ja kisamatkalta vain yhtä vaihdosta ja lentävät lihapullat kehiin.

- tunari oli hyvä, eli pidetään namit väleissä aina välillä.

- ruudussa meni vähän reunaan eli lätkällä keskustankorjaussessio!

- otetaan ruutua ohjatun jälkeen samalta merkiltä

- vahvistetaan merkkiä vanhaan malliin.

Kaikkinensa Rupsu oli pätevä jälleen kerran. Kiitos Piia valvovista silmistä ja onnenenkeliksi lupautumisesta Nauru

Troippis otti noutoa, oli vauhtia ja voimaa! Jäävät tosi nopsat ja luoksetulo hienosti eteen ja sivulle siirtyminen hieno! Seuraamisessa palkka takana ja vaihteleva määrä askelia ja aina perusasennon jälkeen palkka. Nyt oma kriteeri pysyi hyvänä, eli jos pa liian edessä, ei palkkaa ja uuden askeleet ja kun pa hyvä, niin sitten palkkaus. Ja kun joudun itse keskittymään askeleiden laskemiseen, niin en kyttää koiraa ja kävelin ryhdikkäästi! Toimi erinomaisesti eli tätä jatketaan!! Eli lyhyt pakotekausi on onneksi päättynyt. En tykkää niitä käyttää ja niin se vaan on, että asiat kannattaa ihan oikeasti opettaa koiralle!

Lopuksi vielä pitkälle metsälenkille ja voi miten koirilla oli kivaa! Troippiskin uiskenteli jälleen vaikka kuinka, hölmä otus...