Perjantaina saavuimme mökille ja otin Troyalla, Robbanilla ja Zorrolla esineruudun. Troya meni kyllä hyvin. Koirat eivät olleet mukana tallaamassa, vaan odottivat autossa ruudun valmistumista. Troya meni kovaa kyytiä, mutta nenä toimi vauhdista huolimatta:) Luovutukset olivat tosi nopeat ja hienot. Ensimmäiselle lähti hyvin, toiselle oli hieman epävarma ja jouduin lähettämään uudemman kerran, mutta sitten meni hyvin. Alueen oli 50 metriä syvä ja noin 20 metriä leveä. Esineet oli takalinjalla. Zorro teki myös hyvää työtä ja Robban oli mukana juoksenetelemassa.

Lauantai oli lepopäivä koirille kun olimme Pieksämäellä häävieraina.

Sunnuntaina otin jälleen esineruutua ja pojat oli tallaamassa aluetta. Tein kaksi kaistaa. Ensimmäiselle esine takalinjalle, Troya haki, löysi ja luovutti erinomaisesti. Sitten siirryttiin toiselle kaistalle ja siinä esine noin 10 metriä etulinjasta ja Troya sai hajun esineestä, vaikka meni aikasmoista vauhtia! Jälleen luovutus erinomainen. Esineruutu on siis ihan hyvällä mallilla. Mökiltä palattua menimme Troyan kanssa hakuilemaan. Oltiin melko peitteisessä maastossa ja tämä oli hieman vaikeahkoa Troyalle. Etukulmat valmiina, ihan ok. Tosin ekalle ei lähtenyt ensimmäisellä lähetyksellä, kai vissiin hosuin itse vähän. Tokalla lähetyksellä lähti ihan hyvin. Toinen etukulma ok. Kolmoselta, neloselta ja vitoselta hain hajut ja Troya meni näille luonnollisesti hyvin. Tiistaina otan samassa paikassa uudelleen ja silloin yritän ottaa äijät valmiina samoista paikoista.

Äitin Iita oli saanut kamalan ripulin ja oksennustaudin perjantaina. Raukka oksensi kaksi päivää ja mikään ei pysynyt sisällä. Onneksi sunnuntaina Jennyn ja Minnan avustuksella Iita nesteytettiin ja laitettiin antibiooteille. Kiitokset kovasti! Iita oli kyllä ihan vetelä ja voimaton. Onneksi tänä aamuna neiti oli jo reippaampi. Mutta huomasin, että yksi etuhammas on Iitalta lohjennut eli tämä täytyy poistattaa :( Kurja juttu. Kaiken lisäksi Troya ontui hieman etujalkaa tänä aamuna, toivottavasti on vain loukannut sen haussa eikä ole mitään vakavampaa... Ja kaiken huipuksi äitini kaatui ja mursi lonkkansa. Onneksi leikkaus meni hyvin. Mutta nyt on meikäläisen taloudessa neljä koiraa jonkin aikaa :) Mutta toivottavasti näin kamalia viikonloppuja ei osu ihan heti kohdalle ja toivottavasti ei koskaan.