Tänään oli vuorossa koiratarvikkeiden järjestely autotallissa. Kyllä sitä on tullut hankittua aikasmoinen määrä koulutusleluja ja -tarvikkeita koissuille :) No, nyt jälleen muistaa mitä kaikkea voi käyttää hyödyksi.

Aamulla otettiin ilmaisutreenit, jotka meni tosi hyvin. Nyt alkaa homma olla hanskassa. Nyt täytyy ensi treeneissä laittaa maalimies = Mika seisomaan ja makaamaan maahan. Eli nyt alkaa varioiminen. Ehkä laitan muutaman piilonkin pistoille. Mukavasti homma etenee.

Illalla vähän tottistelin kaikkien koirien kanssa. Troya aloitti seuraamisella, joka erinomaista tänään! Kinkku oli riittävän motivoivaa. Jäävät nopeat ja varmat, ei sekoittanut! Lopuksi luoksetuloja, joissa hyvä vauhti loppuun asti, sai myös tulla lelun kanssa eteen. Tämä toimii hyvin, kun palkaksi revin lelusta. ihan viimeiseksi tunari, joka oli erinomainen! Nyt on nenä mallikkasti menossa mukana.

Robban otti seuraamista, tämä myös nyt erinomaista. Lopuksi kakejen seisomisesta istumista, hyvin tämäkin. Zorro otti vähän seuraamista!

Sisällä Troipella kakejen maahan-istu-vaihdoksia, hyvin.

Sitten Tinin Darran pennut syntyvät parhaillaan ja todennäköisesti meidän hakuryhmään tulee sieltä ponteva sakemannityttö, tosi hienoa!!