Tein jäljen meidän takapellolle, joka ei alustana ole mikään helppo. Oli paljon kuivunutta heinää ja kuivaa maata ilman kasvillisuutta. Ja vielä tämä helle. Troya kuitenkin jäljesti olosuhteisiin nähden hyvin ja nyt sai kokemusta vaikeasta alustasta, hyvä hyvä. Oli alussa hieman vaeltavalla päällä ja jouduin pitämään vastaan, josta koira tietenkin turhautui. No, jatkoi itse jäljestämistä ja työskenteley parani matkan edetessä. Muutaman kerran tuli viettikatkosta kun oli niin vaikeaa :) Mutta kokonaisuutena ihan hyvä treeni. Ei tapahdu kehitystä, jos treeni ei vaikeudu toisinaan.

Illalla treenailtiin Piian kanssa. Robban teki liikkeet jälleen kahdessa osassa. Aloitettiin kakeilla, joissa jälleen jumitti seisomisessa. Otin uudelleen, mutta ensin istumisen ja sitten uusi aloitus ja seisominen, nyt jumi aukesi ja kykeni nousemaan ekalla. Tunarissa kuormittui naapuri kentän haukkuvista koirista, nosti väärän mutta toi oman. Ei edes syönyt kaikkia nameja kapuloiden välistä... Ohjatussa meni hyvin merkille mutta yritti monta kertaa mennä keskimmäiselle kapulalle, joka kerta kyllä ohjautui hyvin korjaamaan oikealle kapulalle. Palautukset ok. Lopulta meni suoraan oikealle kapulalle. Täytyy nyt vahvistaa merkkiä ja suuntia toisistaan erikseen vähän aikaa.  Sitten tauon jälkeen vähän seuraamista, jossa liian tiivis. No, tämä treenataan talven aikana kuntoon, toivottavasti :) Idari oli erinomainen ja palkka istumisesta. Luoksetulossa suoraan tulo, vauhdikas. Ruutu todella hyvin, palkka ruudussa pysymisestä. Robban oli ihan hyvässä mielentilassa vaikka olikin tosi kuuma.

Troya esitteli edistymistään ja Piia kommentoi jälleen taitavasti. Seuraamisessa täytyy saada heti alusta painaminen pois. Kokeilen käännöksiä vasemmalle. Ja yksi askel kerrallaan etenemistä. Mutta nyt ei reagoinut merkkeihin, vaikka niitä oli tosi paljon kentällä. Ohjattu meni lätkien kanssa moitteetta. Maahan meno ok. Tosin nyt täytyy yrittää saada eläin maahan myös kaukana minusta. Eteentulo, melko kohtuullinen. Täytyy vain jättää palkkaamatta huonot. Penne oli jälleen innokas!