Melko suoraan Ruotsin laivalta Koivumäkeen :) Eli maanantaina suunnattiin Koivumäkeen yhdistetylle toko- ja hakupäiville. Aloitettiin hakuilulla. Troipella oli kaksi tyhjää ja 3 maalimiestä. Kahdelta maalimieheltä ilmaisut ja viimeinen palkkasi suoraan. Hienosti etsii tyhjillä ja lopulta tulee melko itsenäisesti poiskin. Motivaatio oli jälleen kunnossa. Tosin nyt toisinaan kääntyy hieman liian aikaisin eteenpäin. Eli täytyy nyt vaan vahvistaa suoraan syvälle menemistä. En halua vielä kovasti kutsuilla pois pistoilta. Nyt vaan varmuutta ja motivaatiota tekemiseen.

Hakuilujen jälkeen aloitettiin tottistelut. Troippe aloitti ryhmäpaikallamakuulla. Kurkin aina puolen minuutin välein piilon takaa ja pidin Troipen jännitystä yllä. Hyvin. Seuraamisessa vahvistin kulmia. Maahanmeno oi. Luoksetulossa palkka seisomisesta. Seisomisessa meni ensin maahan, uudelleen ja sitten ok. Nouto ja hyppy erinomainen. Ja kaketkin onnistui! Toisessa sessiossa otettiin ruutua ja merkkiä, hyvin on nämä mielessä.

Robban treenasi tunaria uudella tavalla ja hyvin toimii :) Katsottiin myös hidasta kävelyä eritavalla ja tämänkin etenee. Luoksetulon pysähdyksiäkin treenattiin ja huonot jätettiin palkkaamatta. Näitä ei tosin tullut kuin yksi. Lopuksi ruutu ja merkki. Merkki oli ympyröity purulla ja Robban jäi merkin eteen... Eli tässä vähän autoin etenemään merkin taakse, hyvin. Ruutu mallikas.

Illalla sitten grillattiin ja höpötettiin ja ensimmäisen kerran 10 vuotisen Taveslaisuuteni aikana vietin yön  Koivumäessä. Mukavaa oli!

Aamulla otettiin tottista jälleen. Troippe otti ruutua ja merkkiä. Näissä pysähtyy vähän omia aikojaan, mutta näin olen sen opettanutkin tekemään. Tätä täytyy pohtia ja toivottavasti T-leirillä löytyy selvyyttä tähän. Tunaria otettiin kanssa ja hyvin muistaa hajuerottelun. Jääviä otettiin kanssa ja jälleen teki seisomisen ensin väärin. Sitten otin ihan peräkkäin molempia ja hyvin erotteli. Omituista.

Robban treenasi tai oikeastaan minä treenasin sivuaskeleita ja löydettiin parempi tapa tehdä askeleen, jolloin Rupsun ei tarvitse väistää minua. Nyt merkille meno oli mallikas. Tunarikin sujuu entistä paremmin, kyllä nuo eläimet vain oppivat kunhan niille kertoo mitä niiltä haluaa :) Lopuksi luoksetulon seisomista, ja nyt pysähdykset olivat jo paremmat.

Zorro sai kanssa puuhastella aina jotain pientä ja voi kuinka pappa nautti.

Hakuutettiin myös. Troippe näki 4-3-2-1. Tai ykköstä ei nähnyt ja sinkosi etukulmasta sitten toiselle piilolle eli mm nro 3. Onneksi täällä ei ollut ketään ja teki siis tyhjän. Lähetin etukulmasta uudelleen ja nyt teki mallikkaan piston ja löysi äijän. Tehokas opetus tämänkin meille molemmille. Ilmaisut kolmelta ekalta ja näissä ei mitään ongelmia. Motivaatio jälleen erinomainen.

Illalla rakensin vihdoinkin hyppysarjan ja hyvinhän Troippe pomppi menemään :)