Tiistaina meni treenit tosi hyvin kaikilla! Oltiin äidin kanssa navetalla ja Troya aloitti tokottelulla.

Ensin hyppy ja takana seisominen, tämä ok. Sitten hyppynouto tavallisella kapulalla ja metallikapulalla. Ei välittänyt metskusta yhtään mitään (siis negatiivista). Eli molemmat noudot mallikkaasti. Tykkää hyppynouodoista kovasti. Sitten otettiin muutama sivulle tulo ja nämä nyt hyvät. Sitten jääviä, ensin maahan menoa, sitten seisomista ja lopuksi istumista. Kaikki vauhdikkaat ja ei sekoittanut! Otin tosin aina ensimmäisen edessä, kun on Troipelle helpompaa. Sitten seuraamista, joka oli nyt erinomaista, otin jopa hieman pidempää matkaakin, mutta nyt pysähdyin usein. Tämä tuntuu auttavan, jatkan siis näin. Lopuksi vielä paikallamakuu 2 minuuttia, kävin välillä palkkaamassa namilla ja lopuksi lelulle vapautus. Nyt oli Troyalla kivaa koko ajan ja teki täysillä. Ja minulla oli kans hyvä treenifiilis!!

Iita tuli alikiitämään. Aloitimme hypyistä ja nyt otettiin jo kolmekin estettä peräkkäin. Eli irtoamista ensin, sitten takaa kiertoa. Nämä meni hyvin, eli Ipe kyllä tykkää esteiden ylittämisestä. Sitten vuorossa vinokepit ja näillä tehtiin kolme onnistunutta kupille juoksua. Kontaktit sujui hyvin, tosin keinu oli hieman jännittävä. Lopuksi vielä putkea, jossa ei ongelmia. Eli hyvin Iitankin treenit sujuu, kunhan vain suunnittelen treenit huolella ja pysyn suunnitelmassa.

Robban aloitti seuraamisessa, jossa palkkasin hieman taaksepäin ja sain asentoa paremmaksi. Oli innokas ja paikkakin parani. Täytyy muistaa jatkaa näin. Luoksetulossa palkkasin maahan menosta, ok. Hyppynouto meni hyvin, ekalla kolautti esteeseen mutta toisella kerralla oli jälleen täydellinen. Tunarissa ei ollut nameja. Toi hyvin oikean, mutta pureskeli hieman (uusi ympäristö pitkästä aikaa). Lopuksi kaket, joissa teki hyvin vaihdot, mutta oli tullut hieman eteenpäin. Tätä täytyy seurata ja vahvistaa paikalla pysymistä.

Zorro otti vähän kontakteja, keppejä ja putkea. Onneksi jalka kesti tämän. Harmillista kun ei voi tehdä enää mitään kovin vauhdikkaita juttuja. No, vanhuus ei tule yksin...

Mutta nyt olen tyytyväinen itseeni. Näin yritän muistaa jatkaa treenausta eli suunnittele, treenaa sopivan lyhyesti ja iloisella mielellä!! 

Tässä muutama talvinen kuva viikonlopulta:

Koko kopla poseeraa I

1091531.jpg

Koko kopla poseeraa II

1091532.jpg

Robban velmuilee...

1091533.jpg

Troya kalastaa jäitä...

1091534.jpg

Iita poseeraa lyhdyn kanssa :)

1091530.jpg