Piian kanssa jälleen tokoareenalla. Zorro pääsi myös vähän puuhastelemaan, se kyllä on aina valmis töihin ja kyllähän Zorro jälleen nautti terapiatokoilusta! Jotenkin en raaski olla tekemättä Zorron kanssa, on se ansainnut puuhastelutuokionsa! Ja aina tulee niin hyvä mieli kun näkee vanhuksesta kuinka se on onnellinen.

Robban aloitti varsinaisen vakavamielisen tokottelun :) Ensin ruutu, joka nyt hieno, palkkasin ruutuun menosta. Tunari todella vauhdikas ja hyvä. Luoksetulo suoraan, ok. Idarissa kaikki jäävät ja namit valmiina merkkien takana, nyt tuijotti hienosti merkkejä joka asennossa. Lopuksi seuraamista, jossa juoksusta palkka eteenpäin. Oli jo parempi. Eli jatkan samaan malliin.

Troya otti ensimmäisessä sessiossa luoksetulon, noudon sekä seuraamista. Luoksetulot ja noudot hyvät. Täytyy vain muistaa sanallisesti kehua, kun vastaa tähän tosi hyvin. Seuraaminenkin ihan hyvää, kun palkkasin taakse.

Seuraavassa sessiossa otettiin paikalla makuuta ja istumista. Molemmissa palkkasin lelulla. Vähän katseli häiriöitä kun autot ajeli melko läheltä. Muuten oli hyvin ja hyvässä vireessä.

Viimeisessä sessiossa jääviä ja voi huoh!! Eli nyt meni arpomiseksi istumiset. Muut meni hyvin. Eli nyt täytyy vain vahvistaa istumista erikseen.

Lopuksi yhteislenkille ja kyllä pennet tykkäsivät jälleen peuhata keskenään. Ihku parka joutui kovaan pyöritykseen sanan ihan oikeassa merkityksessä :)