Piian kanssa treenattiin tokoa. Oli ihanan keväinen päivä ja treeni aloitettiin kesäisesti syömällä jäätelöt. Robban aloitti. Idarissa istuminen oli nyt todella varma ja nopea, tästä heti palkka. Muuten vähän ennakoi mukaan lähtöä seisomisesta. Tätä täytyy siis treenata! Luoksetulon otin suorana läpijuoksuna. Ok, tässä täytyy erikseen treenata sivulle tuloa. Ruudussa juoksi merkiltä luoksetulomerkin taakse... Sain kuitenkin tästä hyvin ohjattua ruutuun! Uudelleen ruutu ja nyt meni hyvin, tosin leikkii jälleen Pisan kaltevaa tornia merkillä :) Palkkasin ruudussa pysymisestä. Ohjattu erinomainen, tässä täytyy vahvistaa palautusvauhtia lähellä minua. Tunari hyvä! Otettiin toinen tunari nurmikolle ja namit väliin, ok. Kaket ok. Tosin tässä täytyy nostattaa vähän, kokeilen pallopalkkausta.

Troya aloitti luoksetulolla, ihan mallikas. Sitten jääviin ja penne ei siis osannut mennä istumaan, kiva näin päivä ennen Bh-koetta... No, lopulta homma alkoi sujua. Maahanmeno ihan mallikas. Seuraaminen aikas kivaa nyt.

Tästä lenkille ja sitten hakuilemaan. Otin uudessa maastossa 4-3-2-1 näyttäytyvinä ja sitten lähetykset. Meni hyvin. Eteni suoraan ylittäen ojan ja kalliorinteen, hyvä penne. Ekalle näyttö kokonaisuutena, hyvin. Toka ja nelonen suora palkka. Kolmoselle ilmaisu, mutta juoksin näytöllä vain puoleen väliin.

Illalla vielä jälki algolille ja en itse ihan keskittynyt kympillä ja tämä näkyi kulmissa. Ensimmäinen kulma meni hyvin, toisesta ajoi vähän yli ja pidin liikaa vastaan ja tuli epävarmaksi jne. Itse jäljen ajo oli nyt vietikkäämpään (palkkana sydäntä ja kylkeä).

Oli ihan pakko ottaa vielä jäävät ja seuraamista. Nyt ei huomauttamista.