Kahden ja puolen tunnin aamulenkin jälkeen pennen lopullinen väsytys tokotreeneillä. Mutta intoa oli lenkistä huolimatta, ihana Troippis!

Aloitin noudolla. Hyvin, tosin sivulletuloissa aina välillä väljyyttä. Treenattiin tätä ja nyt on vain helpotettava treenejä tämän osalta, jotta 80 %:n onnistuminen palautuisi!! Luoksetulot ok. Tulee ihan kivalla vauhdilla eteen asti. Jäävät mallikkaat. Seuraamisessa päätin seuraavaa, eli nyt pidän nameja vasemmassa kädessä ja palkkaan tiheästi, eli niin taajaan, että ei valu eteen. Teen tätä kisoihin saakka eli melkein kolme kuukautta. Eiköhän siinä ajassa oikea paikka ala vahvistua. Huomasin myös, että kun kävelen reippaammin niin paikka on parempi. Eli nopeutan omaa tempoa hieman. Otin myös juoksussa ja tämä yllättävän hyvää. Palkkasin välillä lelullakin. Lopuksi kakeja noin kuuden metrin etäisyydeltä, meni aikas kivasti Nauru. Ja nyt tiedän itse miten Troippiksen tulee vaihdokset tehdä!!

Rupsu on saanut tokotaukoa koko viikon ajan, mutta la, su, ma Rupsukin pääsee treenaamaan. Rupsulla ei ole nyt mitään akuuttia treenattavaa eli pikku tauko tekee Rubertille ihan hyvää.