Tänään menin vasta yhteentoista töihin eli oli aikaa treenata koirulit aamulla. Troya aloitti jäljestelyllä. Into oli jäljelle kova ja kokeilin jälleen remmiä mahan alla ja meno oli rauhallista. Ja tykkäsin hännän asennosta eli häntä oli paimennusasennossa alhaalla kertoen koiran keskittymisestä. Meni hyvin askel askeleelta syvällä nenällä. Osa nameista jäi syömättä, mutta itse jäljestys oli keskittynyttä ja hyvää. Taidan jatkaa näin ja katsoa mitä Outi sanoo kuun lopussa pennelin jäljestämisestä.

Sitten Robban tuli tokottelemaan. Luoksetulo on tosi hyvä. Kaket myös tosi kivat, palkkasin nyt isoilla nakin paloilla. Nousi hyvin istumaankin seisomasta. Ohjatussa meinasi taas mennä keskimmäiselle ensin, pysäytin ja ohjasin oikealle kapulalle, ok. Loput toistot ok.

Troya ja Zorro teki esineruutua jälleen. Samalla tavalla kuin eilenkin. Troyan ensimmäinen esine, ok. Tokalla lähti hyvin takalinjalle, tuli pois löytämättä esinettä. Lähti hyvin uudelleen kun otin muutaman askeleen koiraa kohti, löysi hyvin esineen ja tuonti hyvä. Ensi kerralla otan vain Troyalla jolloin ei ole kiihdyttäviä tekijöitä paikalla, katson onko nenä vähän paremmin mukana. Tosin olen nyt piilottanut esineet ruohon alle, että ei ole löytänyt silmillä vaan nenällä. Eli eivät ole olleet kovin helposti löydettäviä.

Illalla treenit jatkuu Susannan kanssa.