Zorro aloitti treenailun ja teki ruutua, luoksetuloa (todella hyvä seisominen), seuraamista ja muuten vain mukana hillumista.

Sitten oli Robbanin vuoro. Aloitimme idarilla, joka oli ihan ok. Tosin seisomisessa pää seilasi liikaa, palkkasin maahan menosta, joka oli erittäin hyvä. Luoksetulossa palkkasin maahan menosta. Seisominen oli super ja maahan meno olisi saanut olla nopeampi. Nyt täytyy treenata maahan menoa, sillä seisominen toimii hyvin. Ruutu osoittautui hieman ongelmalliseksi. Kentällä oli lunta ja ruutunauhat eivät näkyneet, joten Rupsu meni sivusta sisään ja vielä aikas monta kertaa. Onneksi osasi itse korjata hyvin ruudun keskelle ja menihän Robban sitten lopulta keskeltä sisäänkin :) Ohjatun kapulat eivät näkyneet lainkaan. Robban meni hyvin merkille, mutta lähti kohti keskimmäistä kapulaa. Rupesin ohjaamaan juuri kun Robban oli kääntymässä oikealle kapulalle :( No, pysähtyi hyvin ja haki oikean kapulan mallikkaasti. Hyvä Rupsu. Sitten Robban tauolle ja Piia ja Ulda kehiin. Robban otti toisella kerralla hidasta käyntiä, jossa paikka oli nyt hyvä. Täyskäännöksessä ja oikealle käännöksessä leviää hieman. Täytyy treenata näitä. Kaket olivat hyvät, palkkasin istumaan nousuista.

Troya pääsi viimeisenä treenailemaan. Aloitettiin sivulle tulolla. Melko hyvää, täytyy jatkaa harjoituksia, sillä välillä jää liian kauas taakse. Seuraaminen on noin 5 askelta ok, sitten alkaa edistämään hieman. Eli täytyy vaihdella askeleiden määrää jolloin palkka tulee. Tästä täytyy tehdä oikein suunnitelma sillä muuten tulee palkattua aina noin samasta askelmäärästä. Maahan menot olivat todella vauhdikkaat ja hyvät. Pysyi myös hyvin paikallaan (jopa 7 askelta) kun jatkoin matkaa. Sitten luoksetuloa, jossa Piia naksautti hyvästä vauhdista, meni oikein hyvin. Lopuksi paikalla makuuta, jossa Troay lähti liikenteeseen pari kertaa kun häiriöitä oli vähän liikaa ja palkka liian "huono" (namit). Otin uudelleen lelupalkalla ja lyhyempää aikaa käyttäen. Onnistui hyvin, oli tarkkaavainen. Eli nyt täytyy vain pitää maltti ja olla ahnehtimatta liikaa aikaa tai häiriöitä eli onnistumisten kautta viedä paikalla makuuta eteenpäin. Hyvät treenit Troipella jälleen! Välillä Troya mammui maassa kun pohdittiin liikkeiden välillä ja tämäkin sujuu mallikkaasti.