Aamun aloitin jäljellä. Jäljellä 4 kulmaa ja erittäin kuiva alusta jälleen. Troippe jäljesti erinomaisesti jälleen, nälkä on ihmeellinen asia :) Pidin nyt enemmän vastaan tyhjillä ja kun tarkasti harhoja vaadin, että palaa samaan askeleeseen, mistä tarkastus alkoi. Tyhjien pidättäminen ei oikein hyvin suju multa, mutta ehkä mä vähitellen opin senkin. Viimeisessä kulmassa tuuli toi jäljen hajun noin 4 askelta ennen kulmaa, Troippe nosti nenän ylös, pidin vastaan ja odotin, että itsenäisesti laskee kuonon alas ja jatkaa matkaa. Ja näinhän tapahtuikin melko pian. Loppukipolle yritin pitää vastaan, mutta kiisi jälleen ruokakipolle syömättä nameja edeltäviltä askelilta. Täytyy huomenna pitää vastaan paremmin. Kokonaisuutena olen tyytyväinen Troippeen!

Jäljeltä lähdimme Äidin ja Iitan kanssa sekä tietenkin poikien pitkälle lenkille. Otin noin 250 kuvaa lenkiltä :) Valokuvaaminen on kyllä superkivaa, kun vain on riittävästi valoa ja aikaa. Tässä muutama otos lenkiltä:

1617174.jpg 

Shellie vauhdissa ja voi kuinka nopeaan noilla pienillä jaloilla pääsekään...

1617190.jpg

Iita poseeraa.

1617178.jpg

Iita hyppää metsälampeen ja millä tyylillä :)

1617186.jpg

Saaliina VAIN 3 keppiä...

1617192.jpg

Troippe tietenkin perässä ja tyylistä löytyy...

1617193.jpg

Ja melkein perillä :)

1617194.jpg

Isänsä poika, vai mitä Päivi :-) ?

1617198.jpg

Ilmeellä...

1617196.jpg

Kostea saalis!

1617202.jpg

Komea Troya!

1617204.jpg

Arvokas Zorro...

1617262.jpg

Haukotus :)

1617212.jpg

Robban ja suovillat!

1617216.jpg

Ja lopuksi koko kopla toivottaa hyvää kesää kaikille tuttaville ympäri Suomen!!

Rankan päivälenkin jälkeen puuhasteltiin äidin kanssa perennapenkkien kimpussa ja sitten hakuutustreeneihin. Päivin ohjeiden mukaan vahvistin näyttöä ja Troippe oli vallan mainio tänään. Otin neljä maalimiestä valmiina ja kaikille ilmaisut. Ensimmäisellä myös maalimiehen ylösnosto ja Troipen hallintaanotto. Kyllä tuo Troippe oppii nopeasti... kun sanoin maalimies yläs, niin Troippe sinkosi maalimiehen luokse :) Ensi kerralla täytyy vahvistaa mun sivulla pysymistä ja vaikka palkata penne itse. Muille juoksin osan matkaa näytölle. Vitoselle otin puolipakenevan jäniksen. Eli mm oli noin 30 metrissä piilossa ja kun Troippe oli edennyt pistolla noin 5 metriä, niin mm lähti juoksemaan. Toimi todella hyvin, sillä penne oli aikas väsynyt jo vitoselle lähetettäessä. Mutta nyt ei pysähdellyt kertaakaan ja motivaatio ok. Eteni suoraan ja vauhdilla. Myöskin rullan tuonnit ok. Näytölle vahvistin siten, että kytkin koiran ja sanoin missä, jolloin mm kutsui Troyaa ja kiristin samalla liinaa ja sitten lähetys näytölle, toimi erinomaisesti. Jatkan näin vähän aikaan. Hyvät treenit ja mukavat sellaiset. Kiitokset jälleen erinomaisille maalimiehille!

Ja treenien jälkeen odotti Mikan lämmittämä sauna, ihanaa!!