Maanantaina oli vuorossa jälleen perinteiset tokoilut. Paikalla oli Jenny, minä ja Sini. Robban seurasi hyvin, mutta märkään ruohikkoon oli erittäin epämiellyttävää herran mielestä istua... Mutta istuttava se kuitenkin oli. Luoksetulon otin kisamaisena, meni hyvin. Ohjatussa otin myös koko liikkeen. Istumisessa hieman käänteli päätään, mutta seisomisessa ja maahan menossa piti pään erinomaisesti merkkiä kohden. Varmoja liikkeitä ei siis meillä ole :) Nyt herra meni ruudussa ruudun viereen maahan ?? Tätä ei ole ikinä ennen tapahtunut. Kutsuin pois ja uusi lähetys, nyt ruutu onnistui. Ohjattu nouto meni hyvin, palkkasin noudosta suoraan. Kaket meni tosi kivasti! Robbanilla oli jälleen superkivaa. Zorro oli mukana alussa rakentamassa rataa ja saihan pappa tehdäkin muutaman tokoliikkeen.

Troya otti kahdessa osassa. Ekassa osassa otettiin eteenmeno kerran. Käytiin yhdessä viemässä kosketuskeppi ja sitten palattiin takaisin ja lähetys eteen. Troya meni todella nopeasti ja voimalla! Upean näköistä menoa. Vauhtinouto eli pidin penneä kiinni kun heitin kapulan ja hieman nostatin Troyaa ennen lähetystä. Palkka vauhdista taaksepäin. Todella nopea ja voimakas nouto. Otin toisen noudon perään, jossa pennen tuli odottaa käskyä ja nyt otin luovutuksenkin, joka erinomainen. Sitten vielä luoksetulo. Jenny piti Troyaa kiinni ja palkkasin vaudista pennen. Toisen luoksetulon otin liikkeenomaisesti. Vauhti oli hieno, mutta törmäsi minuun perusasennossa :) Lopuksi seuraamista, ensin lelulla ja lopuksi namilla. Otin myös henkilöryhmää, tässä ei mitään ongelmia. Tällä hetkellä seuraaminen on parempaa namilla eli siirryn palkkaamaan nameilla ja annan lelun lopuksi. Lelulla paikka elää ja pennen hieman tökkii eli käy liian kuumana...

Tauon jälkeen penne otti ruutua, joka ei tunnu edistyvän. Lopulta laitoin lätkän lähelle etureunaa ja sain näin pennen pysähtymään keskelle ruutua. Lopuksi jääviä, joissa oli hieman arpajaisten menoa :)

Sitten loppu illaksi vielä Tavesin hallituksen kokoukseen, jossa oli jälleen ihan mukavaa.