Tänään treenattiin vain hieman tokoa, leireily vaatii veronsa :) Aamulla treenasin Troyalla seuraamista, jääviä ja hyppyä. Seuraamisessa on kyllä säätöä, nyt täytyisi saada eläin vähän taaksepäin, mutta miten ? Taitaa olla viisainta palkata hyvällä namilla ja lopuksi antaa lelu. Lelulla tarkkuus kärsii, mutta intensiteetti on parempi. Ei saa olla helppoa. No, kuitenkin nyt täytyy tdn ottaa vain muutaman askeleen matkoja ja palkata heti kun on oikeassa paikassa. Jäävät oli hyvät. Hypyssä nostin korkeutta ja hyppäsi hienosti 60 senttisen esteen ja ojensi jalat taakse!!

Ruualla otettiin vielä tunaria, joka sujui erinomaisesti. Lopussa kapulan luovutusta edessä, joka ok.

Illalla uusi seuraamis, jäävät ja hyppysessio. Nämä ihan kivasti, mutta seuraamisessa vielä vähän palkkauskokeiluja. Lopuksi vielä luoksetuloja, jotka ihan kohtalaisia. Täytyy vain muistaa, että otan perusasentoa vain ehkä yhdellä viidestä kerrasta ja muulloin palkka hyvästä vauhdista, jotta saan tulemaan mahdollisimman nopeasti eteen asti.

Robban ja Zorro tekivät ihan pikkaisen tokotusta aamulla. Robban oli intoa täynnä kuin ilmapallo kun on viikon tauko takana. Luoksetulot hienot, seuraaminen hieman liian innokasta :) Nyt taidan ennen piirinmestaruuskisoja treenata lyhyitä pätkiä, jotta saan motivaatiota hieman nostettua ja säilytettyä.