Olipas kiva treenipäivä. Treenattiin jälleen Piian, Saijan ja Helin kanssa tottista Niihamassa. Rupsu otti palauttavat treenit ja intoa oli kivasti jälleen! Rupsu on muuten oppinut katsomaan mihin oikea tunari laitetaan... kyllä nuo koirat ovat vähän liiankin viisaita. Nyt täytyy muistuttaa Rupsua nenän ylivoimaisuudesta silmiin nähden :)

Troippe otti kahdessa osassa PK-liikkeitä. Aloitettiin eteenmenolla, joka HIENO! Kosketuskepit rulettaa. Noudossa vahvistettiin paluuta ja vau mikä vauhti. Loiva A-este sujui kanssa mennen tulleen mallikkaasti.

Toisessa sessiossa kakeja pidemmältä etäisyydeltä, hyvin nousi istumaan. Sitten seuraamista ja palkka taakse, hyvin. Lopuksi edestä sivulle siirtymisiä ja näissäkin edistystä nähtävissä.

Kotipihassa otin hyppyä ja 80 senttinen menee hyvin molempiin suuntiin, mutta 90 sentissä arpoo vähän takaisintuloa, eli nyt otan vain 80 senttisellä ja pikkuhiljaa korkeutta lisää.  Otin myös metsäjälkikeppien ilmaisua kotipihassa, hyvin.

Tein ennen iltalenkkiä jäljen Niihamaan. Nyt laitoin nameja lähes joka askeleelle ja kaksi keppiä jäljelle. No, kun lenkki oli tehty, niin oli jo tosi hämärää. Onneksi jälkikoirani johdatti minut jäljen lähtöpisteeseen jäljestämällä sinne autolta :) Nyt pidin melko voimakkaasti vastaan jäljellä ja Troippe jäljesti todella hienosti eli oli nenä maassa ja tuhinan kera pisti menemään ja namitkin kelpasivat hyvin. Keppi-ilmaisut täydelliset!! Ja hämäryyskään ei haitannut Troippea. Eli näin jatkan, nyt opetan tekniikan kuntoon namien avulla ja vaadin samoin kun peltojäljelläkin tarkkaa ja keskittynyttä jäljestämistä.