Aamu alkoi aamulenkin jälkeen hakuilulla. Oltiin uudessa, todella vaativassa maastossa. Oli hieno kiviröykkiö vasemmalla puolella. Oli raskas keli, kun vettä satoi ja lumi oli nuoskaa. Troippis oli MAHTAVA!! Sen kanssa on kyllä ilo treenata! Otin kuusi pistoja ja kaikilta löytyi maalimies. Oli kaksi tyhjää piiloa ja yhdessä piilossa oli maalimies. Meni kaikille maalimiehille suoraa ja hienosti. Toinen etukulma oli noin 80 metriä syvä, ja täältäkin nousi maalimies upeasti. Kaikilta maalimiehiltä tuo täydellisesti rullan, eli tämäkin on saatu kuntoon. Nousi hienosti ylös rinteeseen ja etsi huolellisesti löytäen maalmiehen. Vitoselle kompastui koloon ja samalla mun niskaan tippui puusta kuutio lunta ja sanoi jotain ja Troippis herkkänä poikana kääntyi myn tykö Nauru. Uusi lähetys kompastumispaikasta ja hienosti meni maalimiehelle. Troyalla on kyllä motivaatio ja kunto kohdallaan. Se oli hieno!

Iltapäivällä käytiin katsomassa Tennen kanssa Iitan masuasukkien tilaa. Valitettavasti taitaa olla, että masuasukkeja ei tällä kertaa ole olemassa Päättämätön. Olen niin pahoillani Eerikan takia. Katsotaan, josko Ipe astutettaisiin seuraavasta juoksusta uudestaan. 

Maneesitreeneissä aloitettiin Troippiksen kanssa ruudulla ja tämä pelittää paremmin kuin hyvin. Eli EVL-ruutu alkaa olla kunnossa. Ohjatussa sama juttu. Hyppynouto kunnossa myös. Alohypyssä vähän istuminen hidasta. Tunari meni hienosti!

Rupsu otti ruudun kisamaisesti, hyvin. Ohjattu oli hieno myös, palkkasin ensin merkille menosta. Tunarissa kapulat haisi makkaralta, kun Saijan kädet oli makkaraiset. Nosti ensin oikean ja vaihtoi väärään. Otettiin uudelleen ja nytkin oli vähän epävarma mutta toi oikean. Todennäköisesti makkaran hajut haittasivat toimintaa.

Troippiksella luoksetuloa, muuten ok, mutta edelleen ennakoi sivullesiirtymisiä. Tämä treenin alle. Seuraaminen mallikasta. Jäävissä sekoitti seisomista ja istumista. On tämä nyt vaikeaa. Kaket läheltä, ok.

Rupsu otti seuraamista, todella hienoa! Idarissa palkka istumisesta, hyvin. Kakeissa palkkasin ensimmäisen istumisen ja seisomisesta istumisen lentonamilla. Lopuksi paikallaistuminen (2 min) ja kyllä oli häiriötä... Mutta hienosti Robban suoriutui.

Kivat treenit jälleen!