Sniif, tänään töihin... No, pojat ja varsinkin penne varmaankin huokaa helpotuksesta kun lähestyvän burn outin vaara siirtyy ensi kesään :)

Töiden ja kuntosalin kautta treenaamaan Susannan kanssa tokoa ja vielä lopuksi hakuilemaan pienellä porukalla. Robban treenasi kahdessa osassa, meni todella hienosti helteestä huolimatta. Päivän nukkuminen sopii Ropsulle. Paikalla istuminen 2,5 minuuttia, hyvin. Ei mennyt paikalla olossa Susannan käskytyksestä maahan. Seuraaminen ihan ok. Nyt täytyy vahvistaa käännöksissä kontaktia. Luoksetulossa todella hyvä seisominen, tästä palkka. Idarissa palkka seisomisesta, ok. Ruutu oli täydellinen! Tauon jälkeen tunari, joka erinomainen. Meni hienosti merkille, tästä palkka. Haki myös oikean kapulan, vaikka kapuloita ei näkynyt ruohon seasta lainkaan. Hyppynouto hyvä, tunari ilman nameja hyvä. Ja kaketkin toimi tänään. Tuntuu sopivan kun aloitan istumiseen nousulla ja sitten vasta liike uudestaan ja seisominen vasta sitten.

Penne osallistui pentukouluun. Ennen koulua otti ruudun ja merkkiä, nämä todella hyvät. Nouto ja luoksetulo, melko hyvät. Vähän oli jälleen loppuasento hakusessa, no muutaman toiston jälkeen muisti mistä on kyse :) Sitten huilimaan autoon. Penne keksi kiljua kun Robban treenasi :( Onneksi Jonna meni ikäväksi ihmiseksi ja kielsi + ampui vedellä kun penne melusi. Tehosi ja loppuajan penne istui suu supussa. Täytyy jatkossa olla tämän asian kanssa tarkkana. Sillä inhoan autossa meuhaamista. Ihan ennen koulua otettiin hyvppyä ja hienosti penne hyppeli estettä edestakaisin. Ihan puolen metrin säteellä kulki koiria ohi ja penne ei edes katsonut niihin päin, ihana Penne! Itse koulussa seuraaminen meni häiriöissä paremmin kuin hyvin. Palkkasin sekä namilla että lelulla. Luoksetulo oli vauhdikas, mutta perusasentoon tuli niin kovaa, että tuli hieman vinoon. Väliajalla Troya makasi mun vieressä kun toiset koiran pujotteli meidän ohi. Hyvin penne rauhoittui makaamaan. Syöttelin nameja tässä samalla.

Hakutreeneissä otin neljä äijää. Kolmelle ensimmäiselle meni hyvin suoraan. Neljännelle lähti hieman siivuun tarkistamaan löytyykö isojen kivien takaa ketään. Kutsuin kaksi kertaa luokseni ja lähetin uudelleen kun oli myös itse edennyt maalimiehen suuntaan. Penne tulee nyt kivasti mun luokse! Lopulta löysi hyvin maalimiehen suoraan edestä. Vähän kyllä ensin upposi liian syvään... Maalimiehien tuodessa penneä kohti keskilinjaa olen kutsunut noin 10-20 metriä keskilinjalta pennen luokseni ja olen palkannut namilla tästä. Tällä valmistelen jo tyhjiltä pistoilta haltuunottoa ja uutta lähetystä. Penne on hoksannut tämänkin jo hyvin. Taitava penne!