Robban aloitti treenailut ja voi kuinka Rupsu joutui rasittamaan pieniä aivojaan :) Eli aloitimme luoksetulolla, joka kisamaisesti. Seisominen hyvä, mutta ennakoi vähän maahan menoa ja ei istunut kunnolla sivulle. Eli nyt täytyy vahvistaa jälleen seisomisen jälkeen suoria luoksetuloja. Sitten ohjattuun, jossa kapulat sulautuivat erittäin hyvin maastoon. Eli Rupsu ei oikeasti nähnyt kapuloita. Meni hyvin merkille, mutta oli lähdössä oikealle, vaikka ohjasin vasemmalle ?? Pysätyin, meinasi sitten hakea keskimäisen, pysäytin jälleen ja sitten etsi kauan ennen kuin löysi oikean kapulan. Uudelleen ja nyt meinasi mennä keskimmäiselle, mutta pysäytin ja ohjasin uudelleen. Hyvin. Eli huono näkyvyys vaikeutti Robbanin treeniä. Sama toistui tunarissa. Eli juoksi kapuloiden ohi ja kun lopulta löysi kapulat niin ei haistellut yhtään ja toi väärän. Otettiin uudelleen ja laitettiin namit kapuloiden väliin, meni nyt hyvin. Eli vaikeissa olosuhteissa tulisi muistaa laittaa namit väleihin. Lopuksi kakeissa seisomaan nousu, hyvin.

Troya otti kahdessa osassa. Aloitettiin luoksetulossa ja otettiin 8 hetsausluoksetuloja. Kolmas ja neljäs olivat todella hienoja! Lopussa vähän hiipui, eli nyt lopetan kun tekee todella hyvin, eli en ota liian montaa toistoa. Sitten paikallamakuuta. Ulda ja Veera olivat häiriökoirana. Nyt Troippe pysyi hyvin maassa, mutta keksi mennä lonkka-asentoon. Eli häiriöissä täytyy vaan ottaa lyhyempää aikaa ja jos menee lonkka-asentoon, niin täytyy käydä korjaamassa kuten istumiseenkin nousemisen suhteen. Ajat olivat 1,5 minuuttia ja 3 minuuttia.

Toinen sessio aloitettiin seuraamisella, ensin käännöksiä, sitten juoksua ja lopuksi hidasta käyntiä. Kaikki meni hyvin. Sitten jääviä sekaisin, teki vain yhden liikevirheen, eli alkaa oppia :) Hyvä penne.

Kotona otin sisällä käännöksiä ja peruutuksia, hyvin. Sitten kakejen maahan-istu-vaihdoksia, hyvin. Lopuksi paikallamakuuta, jossa meni useasti lonkka-asentoon, kävin korjaamassa ja lopulta oli hyvässä asennossa.