Treenit Piian kanssa ja molemmat oltiin ajoissa, mutta vain noin 15 kilometrin etäisyydellä toisistamme. No, onneksi on puhelin ja kohtasimme toisemme. Kivat treenit ja lopuksi vielä kävelylenkki Porotus-Veera kanssa.

Troippis aloitti eteenmenolla, hienosti!! Luoksetulo ja nouto läpijuoksuna, ok. Kapulan nostoa edestä, ok. Noudossa tulee nyt kiinnittää huomiota kapulan nostoon, ehkä vahvistetaan takaa kiertoa. Eli nyt ei ole aina ihan riittävän nopea! Sivulle siirtymiset hyviä. Seuraaminen erinomaista ja otettiin vähän kädestä luopumistakin, hyvin. Jäävissä oli pakko jälleen kokeilla lelulla sekaisin, vaikka Piia kyllä yritti estää.... Piia parka :) Eli arpajaisiksi meni jälleen. Eli ensi kerralla yhtä jäävää kerrallaan, tai ainakin tauko välissä. Kaket hyviä. Troippis muuten aina väleissä tarjosi ruutuun menoja ja hienoja olivat!

Tämän jälkeen näytin Zorroa tulevalle morsiamelle :) Tyttö ei ihan vielä lämmennyt papan herrasmieskarismalle, mutta ehkä sitten kun on juoksujen aika... Heli tuli myös treenaamaan ja opastin hieman noudon treenaamista ja hyvin Akka pelitti. Muutenkin Akan ja Helin meno oli mukavan näköistä! Kiva nähdä että neuvot ovat auttaneet ja ahkera treenaaminen tuottaa tulosta!!

Illalla vielä järjestin treenitavaroita autotallissa ja nyt on jälleen tavarat järjestyksessä (ainakin vähän aikaa...)