Aloitettiin tottistelulla. Zorro oli tekemässä kehää ja otti vähän sitä ja tätä :) Troya aloitti patoamisella ja piilon kiertoluoksetuloilla. Hyvin. Kehitystä nähtävissä. Otin normaalin luoksetulon myös, melko hyvä.

Rupsu aloitti ruudulla, jossa merkki oli vähän liian väljä, muuten todella mallikas. Ohjattu erinomainen ja tunari myöskin. Nämä siis palkatta ja vasta tunarista palkka. Kakeissa seis-istu ja palkka. Idarissa istumisesta palkka, nyt meni maahan?? Oma käsky oli omituinen, nyt täytyy itse tässä tsempata! Luoksetulossa palkka seisomisesta, erinomainen. Seuraaminen parani taaksepalkkaamisella, tätä täytyy jatkaa. Hyvät treenit Robbanilla!

Troippe otti aloliikkeet. Seuraaminen mallikasta, käännöksiä täytyy treenata! Maahanmeno ok., luoksetulo melko mallikas ja seisominen onnistui!! Hyvä, hyvä. Sitten laitoin paikallamakuun penturyhmäläisten tarkistusjonoon, hyvin oli! Seuraaminen häiriöissä myös erinomaista. Lopuksi paikallamakuu Ursulan kanssa, nousi todella kivasti sivulle! Hyvät treenit Troipellakin.

Sitten vielä lenkille Marikan ja Piian kanssa. Kivaa jälleen. Lopuksi vielä suhattiin jäljet Piian kanssa. Troippe oli mahtavan hyvä jäljellä nro 90. Nyt on motivaatiota kivasti ja kulmat menee kuin kone :) Oli tosi kiva tunne jäljen jälkeen. Jäljellä oli 7 kulmaa ja kaikki menivät todella hyvin. Alusta oli myös melko vaikea. Hyvä, hyvä penne!