Kyllä olen sitten ollut tänään fiksu... Tosin nyt ainakin muistui jälleen mieleen miten ei tule treenata :)

Aamulla jäljestettiin Troyan kanssa ja jälki meni hyvin. Tosin ei kestä minun epäjohdonmukaista liinassa roikkumista eli en voi ja ei tietenkään pidäkään pidättään Troyan menoa jos se jäljestää kunnolla. Jos pidätän tällöin Troya lopettaa jäljestämisen ja katsoo minua kysyvästi. Heti kun lopetin tämän jäljestäminen sujui jälleen mallikkaasti.

Iltapäivällä treenasin Troyalla tokoa. Kenttä oli täynnä merkkejä, ja  Troya ei kyennyt seuraamaan pitkään aikaan kun se olisi halunnut mennä merkeille ja ruutuun. Ja nähtävästi tavallinen kuivamuona ei motivoi riittävästi seuraamiseen kun on noin kiinnostavat häiriöt tarjolla. Lihapullalla seuraaminen alkoi sujua, joka itsessään ihan hyvää. Kokeilin seuruuttaa lelulla, mutta tämä ei onnistu. Troya pomppii ja sinkoaa minne vain. Seuraamisen lopuksi olen nyt kuitenkin palkannut lelulla, jotta seuraamisesta tulee motivoivampaa. Ilman merkkiviidakkoa seuraaminen sujuu hyvin. Tämän jälkeen aloitin järkevän treenaamisen... Tunarissa halusin hieman nopeutta kapulan tuontiin palkaten lelulla tuonnista. Sillä seurauksella että toi väärän kapulan eli nenän käyttö unohtui heti. Tämän jälkeen uusia toistoja, jotka meni hyvin. Kunnes... otin kapulan tuontia erikseen vahvistaen edessä istumista lelulla. Ja sitten viisaasti otin tunarin tämän perään ja yllätys yllätys toi väärän kapulan ensin. Seuraava toisto ok. Eli tunari ei todellakaan ole vielä siinä mallissa että kestäisi lelupalkkausta. Tämän jälkeen ruudun treenausta. Toimii muuten ihan hyvin, mutta ei mene ihan keskeltä sisään. Tämä ilmiö pahenee toistojen myötä eli nyt otan jatkossa vähemmän toistoja ja katson miten tilanne etenee. Meni pari kertaa jopa sivusta sisään. Näitä en tietenkään palkannut. Treenisessio oli aivan liian pitkä ja huonosti suunniteltu. Nyt ryhdistäydyn ja suunnittelen treenit paremmin ja treenaan tokoa maksimissaan 15 minuuttia kerrallaan ja pidän välissä lyhyitä taukoja. Robban otti seuraamista, jossa palkkasin juoksusta. Lopuksi ruutu joka erinomainen. Zorro teki myös muutaman ruudun, luoksetulon ja seuraamista.

Illalla treenattiin Minnan kanssa. Robban otti paikallaolot, jotka ok. Seuraaminen innokasta ja palkka seuraamisesta. Luoksetulossa palkka seisomisesta, ok. Idarissa palkka seisomisesta, ok. Ruudussa lätkä vahvistamassa keskustaa, ok. Ohjatussa noudossa olisi mennyt suoraan kapulalle ja jouduin pysäyttämään merkille. Uudelleen ja meni ihan ok. Tunari hyvä, oli nameja väleissä. Kakeissa palkka seisomisesta istumisesta. Robban oli oikein innokas! Zorro toimi paikallaolokoirana ja teki yhden ruudun. Troya otti seuraamista paremmilla nameilla ja tämä sujui hyvin. Sitten tunaria ruudun edessä, kyllä ruutu häiritsi penneä kovasti. Ja tietenkin toi väärää kapulaa mutta myös oikeaa. Eli nyt täytyy helpottaa tunaria, jotta tulee onnistumisia.

Kotipihassa otin vielä tunaria, joka onnistui nyt hyvin. Kerran toi väärän, mutta kapula oli ihan oikean vieressä. No, onneksi tässä on aikaa vaikka kuinka voittajan tokokisoihin :)