Plääh... Treenattiin Piian kanssa tokoa illalla. Ihan kaikki ei mennyt Troipella ja Rupsulla putkeen... Mutta hyviä huomioita tuli kyllä kisoja ajatellen.

Robban aloitti. Seuraaminen todella kivaa nyt. Luoksetulo suoraan, hyvin. Tunari erinomainen. Mutta kaket, huah! Ensin nousi ihan itsekseen seisomaan. Otin uudelleen, nyt nousi sitten istumaan, kun piti nousta seisomaan. Lopulta sain seisomaan ja palkkasin lelulla... Otin uudelleen ja nyt ei liikkunut mihinkään :) Eli lelua ei voi käyttää välipalkkauksessa. Otin namit peliin ja alkoi sujua.

Troippe kävi aikas kuumana, ensin vähän vinkui. Syöttelin nameja ja sain pennen hiljaiseksi. Seuraaminen oli melko hyvää, kulmatkin ihan ok. Mutta sitten penne meni hitaasti maahan ja aloin tätä korjaamaan. Ja alkoikin tarjoamaan seisomista... Ärsyttävää. Onneksi Piia KÄSKI mun lopettaa ja vaihtaa luoksetuloon. Itse luoksetulo oli superhyvä! Tauon jälkeen seuraamista ja tämän jälkeen maahan meno, nyt oli hyvä! Lopuksi vielä sivulle tuloja, ok.

Lopuksi Troippe ja Ihku jäljestivät pellolla. Troippe meni tosi kivasti. Kulmat superisti. Lopussa oli pelkkä pallo, katsotaan miten penne nousee :)