Tänään oli vihdoinkin kunnollinen pentukoulutus Tavesin kentällä, miksi vasta nyt kunnollinen. No, oli kuusi pentua paikalla ja sai siis kunnon häiriöharjoituksen Troyalle. Troya seurasi kuin unelma ja ei välittänyt muista pennuista pätkääkään. Luoksetulo tehtiin koirakujan läpi ja tämäkin meni meiltä hyvin. Tosin yksi koira sinkosi tietenkin meidän luokse luoksetulosta ja jouduin ajamaan sen pois. Troyalla on ikävä tapa reagoida kaikkeen yllättävään haukkumalla. No, täydellistä koiraa ei ole... Mutta asia ei onneksi jäänyt pennelle päälle ja loppujen koirien luoksetulon ajan Troya jälleen keskittyi täysillä minuun ja nameihin. Treenit kesti 40 minuttia ja hyvin Troya jaksoi keskittyä minuun. Lopuksi vain istuttiin kentällä rauhassa. Hyvin rauhoittui. Lopuksi näytin Saijalle noutoa ja hyvältä kuulemma näytti. Ennen pentutottista otin Robbanilla tokottelua: kaket, ohajttu, luoksetulo ja ruutu. Kaikki meni huvin. Otin ohjatussa molemmmat puolet ensin ilman keskimmäistä kapulaa ja sitten laitoin keskimmäisen ja otin molemmat puolet uudelleen. Kaikki noudot meni hyvin. Tämän jälkeen Troya teki ruutua ja intoa oli jälleen ihan kivasti. Ja penne selvästi hahmottaa ruudun ja tietää että keskustaan tulee mennä saadakseen frisbeen.  Pentutottiksen jälkeen Robban tuli ottamaan vielä idarin, jossa vahvistin ennakoimattomuutta sekä pään asentoa, hyvin. Sitten vähän seuraamista sekä sivulle tuloa. Lopuksi kaket, jotka tosi hyvät. Zorro kävi välissä tekemässä ruutua ja luoksetuloa sekä seuraamista.

Tottistelun jälkeen lenkille ja minun valkojalka yritti epätoivoisesti tehdä jaloistaan mustia luttaamassa jokaisessa ojassa matkan varrella.

Kotiin ajaessa poikkesin vielä katsomassa meidän hakuryhmäläisten tottistelua Pirkkahallilla. Troya otti seuraamista henkilöryhmässä ja hyvin meni.