Sunnuntaiaamuna klo 7.30 tottistelin vieraalla kentällä. Seuraaminen mallikasta, jäävät ok. Luoksetulo ja tasamaanouto, ok. A-esteen kiersi takaisin, tokalla kerralla ok. Hyppynouto ok. Eteenmeno kepillä ok. Hieno penne!!

Maanantaina omalla Niihaman kentällä treenit. Oli mukavaa jälleen, kiitos Piia, Jari ja Heli!! Troippikselle ja Touholle ammuttiin seuraamisessa ja paikallaolossa. Troippiksella ei korvakaan värähtänyt, hienoa!! Noudot hyppyineen ja esteineen todella hienosti. Jäävät ja luoksetulo, superit. Eteenmeno voimakas, hyvin. Seuraaminen musta ihan ok, mutta Piia the superpilkunviilaaja Silmänisku puuttui meidän seuraamiseen. Pohdittiin paikkaa jälleen kerran ja nyt sain Piialta todella hyvän idean seuraamisen opettamiseen tai oikeastaan siihen, miten itse opin oikean paikan ilman koiran kyttäämistä. Ehkä näin homma alkaa pelittämään. Troyan kanssa tulee nyt treenata seuraamista ja edestä sivullesiirtymisiä.

Rubert aloitti seuraamisella, erinomaista! Loppuun lelupalkkaus. Luoksetulo kisamaisesti, melko hyvä. Piilon kierrolla maahanmenon vahvistamista, ok. Idarissa seisomista vahvistettiin, ok. Ruutuun meni sivusta sisään, muuten ok. Palkkasin ruudussa olosta. Ohjattu ok. Tunari tosi hieno ja kaket myös. Lopuksi vielä Akan kanssa paikallaolo, ok. Ja ihan lopuksi istuminen, ok. Rupsulla tulee vahvistaa edelleen merkkiä ja maahanmenoa.