Launtain hellepäivä aloitettiin jäljestyksellä. Jälki oli noin 100 metriä pitkä. Hyvin penne suoriutui melko haastavasta jäljestä. Nykyään loppupurkin ilmaisukin sujuu mallikkaasti. Päivällä treenattiin Jennyn ja Raisun kanssa. Robban otti ohjatun, jossa kapulat eivät juuri näkyneet nurmikosta. Meni nyt hyvin merkille ja tästä heti palkaa. Erikseen kapuloille lähetystä, meinasi jälleen mennä keskimmäiselle ja monta kertaa :( Lopulta meni ensimmäisellä oikealle kapulalle. Jokaisella kerralla sain tosin ohjattua oikealle kapulalle. Kaket meni totuttuun tapaan eli jumitti seisomisessa jälleen :( Ei siis kovin onnistuneet treenit Ropsulla. Troya otti vähän seuraamista joka hyvää. Sitten luoksetulon eteentuloasentoa, joka tökki todellakin. Täytyy nyt oikein miettiä millä asian saisi korjattua. Jää nyt pikkaisen liian kauas. Maahan menot oli vaihtelevat. Mun sivulta menee hyvin, mutta edessä tarjoaa herkästi istumista. Ei siis Troyankaan treenit menneet kovin kaksisesti. Illalla otin ruualla eteentulemista ja nyt melko hyvä. Otin myös maahanmenoja, jotka tosi nopeat.

Sunnuntaina taasen kaikki treenit meni tosi kivasti. Molemmat koirat toimivat kuin unelmat. Päivällä mentiin Pirkkahallille treenaamaan Tinin kanssa. Kentällä oli agilitykisat ja treenasimme kehän vieressä. Troya oli tosi ihana. Ei ottanut yhtään häiriötä muista koirista kun treenattiin, killitti vain mua:) troya otti kahdessa osassa. Ensin otin seuraamista lelulla, toimi todella hyvin. Eteentuloa otin lelu leuan alla ja tämä toimii, onneksi! Otin aina välillä ilman lelua ja tuli silloinkin lähelle. Ennen tätä ja tämän jälkeen katseltiin vähän alikiitäjiä. Sitten oli Robbanin vuoro. Ropsu otti ohjatun, tunarin ja kaket. Tini toimi liikkeenohjaajana. Ohjatussa ei ollut tänään mitään ongelmia. Tunari meni myöskin hyvin ja kaketkin toimi!!! Ihanaa. Lopuksi vielä Troya uudelleen. Otin luoksetulon Tinin pitäessä penneä. Otin eteen asti. Tuli todella kovaa ja tosi hienosti lähelle eteen! Ehkä nyt olen keksinyt keinon, jolla saan asian korjattua. Noudot oli hyvä myös ja niissäkin luovutusasento kunnossa. Seuraaminen myös mallikasta ja maahan meno erittäin nopeaa. Eli kaikki sujui tosi kivasti.

Illalla vielä hakuuttamaan. Oltiin samassa paikassa kuin viikko sitten. Otin kolme äijää valmiina. Meni jokaiselle hienosti ja vauhdikkaasti suoraan. Löysi montussa olevan maalimiehen myös hyvin, vaikka ei juuri tuullutkaan. Penne on kyllä oppinut tähän mennessä todella hyvin haun perustyöskentelyä. Etsii nenällään, ei vain juokse ja osaa mennä jo melko suoraan. On se niin kiva koira elää ja harrastaa. Zorro sai myös hieman hakuuttaa, oli kyllä niiiin onnellinen :)