Perjantaina treenasin pitkästä aikaa Minnan (bc) kanssa. Aina "uudet" silmät huomaavat eri asioita. Rupsu otti vähän kaikkea. Ja treenit meni hyvin kokonaisuudessaan. Troippis otti ruutua, merkkiä ja ohjattua. Nämä toimivat todella hyvin, nyt täytyy vähän edetä näiden suhteen. Seuraamisessa Minna huomasi, että Troippis jälleen inasen edistää, tämä on kyllä ikuisuusongelma todellakin. No, nyt jälleen täytyy olla asian suhteen tarkkana. Otettiin luoksetulon uppia, siten että Minna piti Troipeppaa kiinni ja kutsuin "epävirallisesti" luokseni ja käsimerkillä pysäytys. Nämä toimivat hyvin. Sitten maahanmenoa liikkeestä, nämä vähän epävarmat. Treeniä vain lisää. Tunari ok. Kaket ihan ok myös, täytyy vain paremmin palkata taakse, jotta paino on enemmän takajaloilla. Sitten lopuksi vielä lenkille ja tietenkin Minnan mieliksi mutaisten taivalten läpi lenkki vei :)

Lauantaina oli pikkuisen hakutreenit ja Troippe oli jälleen todella hieno!! Otin neljä maalimiestä ja kaksi tyhjää. Pistot erinomaisia, vauhtia riitti ja ilmaisut ok. Ei voi kun olla tyytyväinen. Hakuilusta Piian kanssa tottistelemaan. Troippis meni sielläkin hyvin. Ruutu, ohjattu ja merkki, ok. Seuraamisessa oltiin tarkkana paikan kanssa. Jäävissä tulee olla myös seuraamiskohdan kanssa tarkkana eli ensin vahvistan oikean paikan ja sitten vasta jäävien vuoro. Otettiin Piian pitämänä uppeja, hyvin. Maahanmenot sivulta hieman hitaat eli täytyy vähän helpottaa. Tunari loistavasti. Edestä sivullesiirtymiset myös mallikkaasti. Kakeja vähän säädettiin, sain Piialta jälleen hyviä vinkkejä. Tästä sitten meille lenkille ja mukavaahan meillä jälleen oli jutellen niitä ja näitä :)

Sunnuntaina maneesitreeneihin. Rupsu aloitti. Ruudussa oli vauhtia kovasti ja meni takalinjan yli, otin uudelleen ja nyt käskin sitten ruudun etulinjan ulkopuolella maahan :) No, onnistuihan se lopulta. Merkille meno oli hyvä. Ohjattu erinomainen. Myös hyppynouto sekä tunari. Kakeissa ensimmäisen seisominen ok, mutta toisella tuli vähän eteen, tästä peruutitin ja otin uudelleen, nyt ok. Troippis otti ruutua ja nyt meni todella hienosti. Pysähtyy hyvin käskystä! Otin jopa merkille lähettämisen ja siitä ruutuun lähettämiset, ei ongelmia :) Ohjatussa otin myös merkin kautta lätkille, hyvin sujuu!! Hyppynouto puulla ja metallilla, hyvin. Avohypyssä istuminen tulee pienellä viiveellä...Rupsu otti toisessa sessiossa ruudun korjauksen lätkällä, hyvin. Seuraamista, joka erinomaista, idarin, joka myös mallikas. Luoksetulossa erittäin hyvä seisominen ja tästä luoksetulo ja palkka ennen maahanmenon ennakoimista. Troippis otti lopussa vielä seuraamista, joka ihan ok. Tunari hyvin, mutta kaket ei oikein onnistuneet kunnolla. Nyt täytyy palata vähän taaksepäin, niin kyllä se siitä. Kivat treenit jälleen!