Tokoteltiin jälleen Piian kanssa ja paikkana vuorostaan Niihaman osittain valaistu kenttä. Robban aloitti ja otti seuraamista, jossa minun täytyy lopettaa koiran tuijotus. Eli tässä on itselle treeniä, mutta onneksi tämä palvelee molempien koirien kohdalla. Ihan kohtuullista, mutta töitä on ihan riittävästi tämän liikkeen suhteen. Idarissa palkka istumisesta ja merkin tuijotuksesta, hyvin. Luoksetulo suorana, ei ennakoinut pysähdyksiä lainkaan ja tuli kovaa. Otettiin ruudusta seuraamiseen tuloa namilla, toimii. Lopuksi kakeissa istumaan nousu, nousi jälleen seisomaan. Otettiin uudestaan ilman käsimerkkejä, vain suulliset käskyt, nyt onnistui erinomaisesti.

Troya kävi kaksi kertaa puuhastelemassa. Ensimmäisellä kerralla aloitettiin ohjatulla, nyt lätki tosi hyvin lätkää :). Luoksetulon otin kerran, tämä hyvä (oli kääntyminen mukana edelleen). Seuraaminen oli erinomaista, ei edistänyt lainkaan. Istumiset nopeat ja varmat. Lopuksi paikalla makuu, reilu minuutti ja olin välissä piilon takana piilossa. Oli todella hyvässä mielentilassa.

Toisessa sessiossa aloitin seuraamisella, jossa itse olin väärässä mielentilassa aluksi. Eli olin ihan ahdistunut ja koirakin oli vähän lätty. Sitten muutin asennettani ja olin reipas ja kehuin kunnolla koiraa, heti muuttui Troipen ilme seuraamisessa. Kerran edisti, mutta käännyin pois ja aloitin uudelleen, oli nyt oikeassa paikassa. Eli itse täytyy olla skarppina asian suhteen, mutta parantumista asian suhteen on onneksi tapahtunut. Lopuksi jääviä sekaisin ja tiesihän sen miten siinä kävi. Eli iloisesti sekoitteli. Namilla vielä kykeni erotteluun, mutta pallolla aivot unohtuivat täysin. Maahan meno oli vähän hidas, joten otan nyt sitä erikseen kunnes on riittävän nopea. Sitten nameilla jääviä sekaisin ja aina lopuksi lelupalkkaus. Eiköhän se siitä mene pennelle pikku hiljaa jakeluun :)

Zorro kävi vähän puuhastelemassa myöskin.