Aamupäivä aloitettiin hakuilulla. Zorro oli mukana tallomassa ja etsimässä kaksi maalimiestä. Zorrolla oli tänään hieman omintakeinen tyyli haravoida alue, mutta löytyihän ne maalimiehet ja mukavaa oli kaikilla :)

Troya oli superhieno tänään!! Otin neljä maalimiestä valmiina ja vitoselta ja kutoselta haettiin hajumielikuva. Meni kaikille maalimiehille vauhdikkaasti ja suoraan. Vauhdista huolimatta nenä oli auki tehokkaasti koko ajan. Kyllä on ihana treenata kun on hyvä koira, joka vastaa koulutukseen odotetulla tavalla. Oma fiilis oli tosi mahtava kun katsoin miten penne pelittää.

Haun jälkeen käytiin Susannan kanssa peltojäljellä. Tein melko pitkän jäljen, jossa teemana oli jälleen tyhjät ja jäljen päättyminen kuin ilmaan. Troya jäljesti tarkasti ja hyvin. Alussa pidin liikaa vastaan ja Troya nosteli päätä kysyvästi muutaman kerran. Annoin enemmän löysiä ja pään nostelu loppui. Viimeisen askeleen jälkeen Troya pysähtyi melko nopeasti ja palasi taaksepäin viimeiselle askeleelle, johon olin laittanut jauhelihaköntin. Eli kehitystä oli tapahtunut perjantaista.

Loppu päivä menikin jälleen puutarhan kimpussa ja nyt alkaa tämän syksyn projekti olemaan valmis. Ihanaa, ehtii treenata koiriakin enemmän.