Kahlaamista lumihangessa ja me Piian kanssa jäätiin jälkeen ihan lohduttomasti Marika the superkunnosta... Mutta kiva lenkki anyway.

Lenkin jälkeen tottistelemaan. Troippis aloitti eteenmenolla. Ei nähnyt kosketuskeppiä alussa, mutta hyvin lähti kohti kentän takalaitaa. Näki lopussa kosketuskepin ja palkka sen taakse menemisestä. Toisella kerralla käskin maahan, hyvin. Nouto eteen asti, todella hyvä. Palkka haarojen välistä. Sitten kapulan nostoa läheltä, hyvin. Luoksetulo eteen asti myös, todella hienosti, palkka haarojen välistä. Sitten edestä sivullesiirtymisiä, hyvin. Hyppyä 75 senttisellä esteellä. Ensin kolautti mennessä jalkansa, mutta hyppäsi kapulan kanssa hyvin takaisin. Seuraavalla kerralla kiersi mennessä, mutta hyppäsi takaisin tullessa hyvin. Seuraavat toistot mallikkaasti. Tauon jälkeen aloitettettiin seuraamisella, hyvää, kunhan palkkaan riittävän usein. Istumista lelulla, upeita. Maahanmenoja samoin, hyviä nekin. Seisominenkin parantunut. Mutta kunhan vain saisin erottamaan käskyt kun vietti nousee, siinäpä onkin tekemistä! Lopuksi kakeja, hyvin. Sain kakemestarilta kehoituksen ottaa vain kahta vaihdosta esim. seis-istu-seis ja otan samalla kestoa. Ja kun kaikki vaihdokset toimivat niin sitten vasta matkaa. Kiitos Piia jälleen, olet aarre monessakin mielessä :)

Rupsu teki palkkaamattomuutta ja olipas hyvä, että tuli tehtyä. Aloitettiin seuraamisella ja Robban vuosi askelissa... uskomatonta, mutta totta. Eli nyt pitää aloittaa seuraamisella ja saada virettä laskemaan ennen harjoituksen alkua. Painoi myös hieman. Mutta pyäshdykset todella hienot! Idari varsin mallikas, kuin myös luoksetulo. Luoksetulon jälkeen vsta palkka. Sitten ruutu, oli jo melko hämärää, mutta löysi itsenäisesti ruudun mennen takaa sisään :) Seuraamiseen tulo todella hieno. Ohjattu paremmin kuin hyvin. Hyppynoudossa kiersi esteen, eli selkä on kipeä. Laskettiin estettä ja nyt onnistui. Lopuksi kaket, joissa pysyi hienosti paikoillaan, mutta seisomisiin tarvitsi kaksi käskyä, tämäkin johtuu tdn kipeästä selästä. Hyödyllisiä huomioita tuli. Eli nyt alussa seuraamista ja täytyy keksiä miten saa laskettua ennen sitä, jos ensimmäinen liike! Mutta muuten palkkaamattomuus ei hetkauta Rupsua mihinkään :)

Mukava perjantai-iltapäivä ja ilta. Kiitos Marika ja Piia!!