Kävin Helin, Heidin ja Marjon kanssa treenaamassa Kangasalalla ja kyllä oli häiriötä hankittu paikalle Silmänisku. Meni autoja, ihmisiä ja koiria. Mutta eipä nuo mun rekut niistä juuri piitanneet.

Sain Heidistä vieraan liikkurin, kiitos Heidi! Rupsu otti siis kisamaisesti seuraamisen (tämä oli pitkä) ja meni todella kivasti. Yhdessä kohtaa kontakti herpaantui kun käveltiin kohti autoja ja ihmisiä. Mutta ei painanut ja istui joka pysähdyksessä. Idarissa jäi seisomaan istumisessa, annoín itse käskyn tavanomaisuudesta poiketen. Uudelleen ja onnistui. Muuten oli ihan ok. Luoksetulossa seisominen melko hyvä ja tästä sitten läpijuoksu, ei muuten ennakoinut maahanmenoa, hyvä! Ruutu oli täydellinen. Ohjatussa meinasi mennä keskimmäiselle, pysäytin ja sain oikealle kapulalle, tätä täytyy nyt treenata! Kaket olivat loistavat, vaikka oli häiriötä vaikka muille jakaa. Olin tosi tyytyväinen Rupsuun! On kehittynyt ihan kamalasti viime vuoden aikana. Varmuus tekee sille hyvää!

Troippis otti ruutua ja merkkiä, nämä pelittävät edelleen. Ohjatussa meni ok. Jopa merkiltä kapuloille! Luoksetuloa läpijuoksuna, ok. Eteentullessa törmäsi, oli liukasta, mutta siirtyi hyvin sivulle. Jäävät tällä kertaa ok. Ja seuraaminen hyvää! Kakeja läheltä ja nyt otin peruutuksen mukaan, toimi.

Kiitokset mukavasta treeniseurasta kaikille!!