Otettiin Mikan kanssa ilmaisutreenit pellolla. Tänään teemana ilmaisu irtorullalla sekä suora palkkaus. Otin siis näitä sekaisin, eli joka toinen ilmaisu ja joka toinen suora palkka. Hienosti penne tajusi mistä on kyse, on se niin taitava :) Eli kun on vuorossa suora palkka, niin mm alkaa kehumaan koiraa heti kun se havaitsee mm:n. Kun on vuorostaan ilmaisun vuoro, niin mm on ihan passiivinen. Ajattelin opettaa tämän myös pellolla, kun on helpompi ympäristä kuin metsä.

Tämän jälkeen otin vähän tottista. Troya aloitti. Ensin luoksetuloja, jotka tosi hyvät. Ensin kaksi niin, että saa tulla suoraan lärppään kiinni, kolmannella otin ihan kisamaisesti ja tuli täydellisesti eteen istumaan, kyllä se tästä vielä lutviintuu. Sitten vähän seuraamista, jossa nakit ei ollut ihan paras palkka. Jouduin vähän ottamaan peruutusta, kun penne inasen edisti. Loppuseuraamiset ok.

Robban otti kääntymisiä ja pysähdyksiä. Nyt olivat pysähtymiset ja kääntymiset erinomaisia.  Lopuksi vähän kakeja läheltä, ok. Zorro pääsi kanssa vähän tottistelemaan, Zorro nautti kovasti.

Illalla otin vähän sisätottista. Troya otti edestä sivulle tuloja, ihan ok. Perusasennosta maahan menoja, erinomaisia sekä maasta perusasentoon nousuja, nämäkin hyviä! Tunari iltaruualla, oli vähän liikaa kun vanhat pojat saivat ensin ruuat ja sitten vasta penne. Nosteli vähän niitä ja näitä, mutta toisen nostelun kohteena oli oikea kapula ja tästä palkka. Ensi kerralla pitää kuumentavia tekijöitä vähän karsia :)