Jotenkin on nyt joulusiivousten ja työkiireiden takia jäänyt tämän blogin päivitys hieman vähälle... Mutta treenattu on silti!

Nyt kyllä alkaa huomaamaan, että asiat etenevät kummasti, kun treenaa pelkkää tottista noin 5 kertaa viikossa.

Rupsun hidas seuraaminen sekä peruuttaminen ovat esityneet huimasti. Nyt vain täytyy itse löytää paras vauhti hitaaseen kävelyyn. Tunarikin pelittää mallikkaasti, vielä treenataan lisää vauhtia ja varmuutta. Luoksetulokin on hyvällä mallilla. Luoksetulon treenaaminen on kyllä sellaista säätelyä koko ajan. Luoksetulon sivulle tuloon törmäämättä on keskitytty ja sekin paranee! Näiden lisäksi on ylläpidetty ohjattua, ruutua, idaria ja paikalla istumista. Rupsu on todella kivalla ilmeellä koko ajan mukana.

Troippiksen ruutu alkaa olla aikas bueno. Tällä viikolla alan opettamaan ruudusta seuraamiseen tuloa. Sekä ruudussa makaamista. Ohjattukin pelittää, tässä voisin ottaa kapulat mukaan! Kakeja tehdään lelulla ja läheltä (tosi läheltä), mutta hyvältä näyttää tämäkin, tällä hetkellä täytyy vahvistaa seisomisesta istumista! Tunari on hyvä, nyt on jätetty namit jo pois ja hienosti haistelee, nyt täytyy ottaa vähän matkaa lisää. Uppi vauhdista erinomainen ja liikkeestä maahan menot upeat! Nyt maahanmenoa luoksetulossa ja istuminen liikkeestä peliin. Seuraamista täytyy hioa ja jälleen saatava taaemmas, tämä on ikuisuusongelma meillä, muuten erinomaista. Edestä sivulle ei juurikaan enää pomppaa, nyt saatava perusasento tässä kuntoon! Mutta Troippis siis etenee kivasti!

Keskiviikkona ja launtaina treenasin omassa pihassa, perjantaina Helin kanssa Niihamassa ja sunnuntaina tokoporukan kanssa maneesilla!