Olipas ihanan kesäinen päivä. Ja kerrankin oli aikaa vain istua pihassa, tosin tietokoneella hommia tehden, mutta kuitenkin. Kuva yhdestä päivän ilostuttajasta:

1700282.jpg

Kukka on ns. sääkukka eli kukinto on kiinni, jos on huono ilma... Eli ei kovin monena päivänä ole voinut ihailla kukintoja :)

Troipella on uusi kielletty puuhastelupaikka pihassa...

1700285.jpg

Eli suihkulähde kiinnostaa ja kovasti :)

1700287.jpg

Zorro päätti ottaa hellepäivän leppoisasti.

1700275.jpg

Missä Robban luuraa??

Treenasin kotipihatottista ja huah. Penne ei osannut sitten juuri mitään. Hyppy, kaket sekä maahan meno eivät sujuneet. Rasittavaa. Meinasi mennä ihan oma hermokin. No, tajusin sentään lopettaa treenamisen ja aloitin pohdinnan. Jotenkin Troippe on nyt sekaisin uusien asioiden suhteen ja aijaaminenkin vaikuttaa näihin liikkeisiin.

Välillä jäljestämään ja jälki sujui paremmin kuin hyvin. Jäljen jälkeen otin pellolla kakeja sekä maahanmenoa, nyt osasi ja todella hyvin. Tosin kakeissa jätin käsimerkin pois ja palaan palkkaamaan koiran sivulle. Tässä ensin annan namin ja sitten saa hyökätä leluun patoamisen kautta. Tuntuu toimivan.

Illalla vielä hakuuttamaan. Otin kaksi tyhjää ja kolme maalimiestä. Kaikille maalimiehille ilmaisu. Treenit meni todella hyvin. Intoa oli ja myös teknistä osaamista. Annoin tyhjillä etsiä kunnolla ja ensimmäiseltä tyhjältä ei edes halunnut oikein tulla pois :) Tämä on vain positiivinen asia. Toiselta tuli kivasti pois perinpohjaisen etsimisen jälkeen. Viimeinen maalimies oli ison kiven päällä ja hienosti penne tämän bongasi. Taitava, taitava penne. Tässä muutama kuva hakutreeneistä.

1700270.jpg

Jari, Marjo ja Troya.

1700279.jpg

Touho lähdössä.

1700306.jpg

Alligaattori ja possu, kumpi on kumpi ? :)

1700276.jpg

Jari ja Juli.

1700281.jpg

Korrekti maalimieskäyttäytyminen hallussa jo nuoresta...

Kävin vielä Niihaman kentällä ottamassa avoliikkeitä ja kas kummaa ne sujuikin mallikkaasti.