Olipas hyödylliset treenit jälleen kerran, kiitos Piia! Saatiin kolme tuntia kulumaan neljään koiraan...

Robban otti Uldan kanssa paikalla istumisen, ok. Seuraamisessa otin käännöksiä ja askeilta => runsas palkkaus. Juoksussa on alkanut jälleen vähän jätättämään. Eli nyt täytyy palkata eteen päin, niin eiköhän se siitä. Idarissa namit valmiina merkkien takana. Asennot ok, mutta ei juuri tuijottanut merkkejä, tosin istumisessa jo vähän parempi ja makuussa tuijotti jo hyvin. Eli ensi treeneissä varmaan jo uskoo, että nameja voi olla merkkien takana, vaikka en ole niitä itse laittanutkaan. Suora luoksetulo, ok. Sitten ruutuun, joka otettiin kisamaisesti. Oli täydellinen. Onnistui, vaikka oli paljon häiriömerkkejä vähän siellä ja täällä. Sama juttu ohjatun kanssa!! Taitava Rupsu! Tunarissa meinasi varastaa liikkurin käskystä. Palasi itse sivulle, uusi käsky. Oli vähän kuormassa ja haisteli kapuloita tavallista kauemmin, mutta toi kuitenkin oikean ja ei pureskellut. Lopuksi kakeissa seisomaan nousu, ok. Nyt täytyy ruveta ottamaan palkkaamattomuutta SM-kisoja ajatellen, siis aina välillä, ei tietenkään aina.

Troya kävi areenalla kolme kertaa. Ensin edestä sivulle tuloa ja käännöksiä paikallaan. Sivulle tuloa täytyy hioa edelleen, eli ensin annan tarjota sivulle tuloa (mistä vain), sitten edestä sama juttu, eteen tulo käskyllä ja edessä istumiseen aika. Lopuksi vasta edestä käskyllä sivulle. Sivulle tulossa täytyy pitää lelu oikeassa kädessä, jos käytän lelupalkkaa. Otin myös käännöksiä paikalla, toisinaan kääntyy liikaa taakse, täytyy naksauttaa aikaisemmin, jotta ei ehdi kääntyä. Ja kun oikea paikka alkaa sujua, niin sitten aikaa mukaan. Eli että malttaa olla perusasennossa, eikä tarjoa uudelleen. Sitten otettiin maahan menoa, ensin perusasennosta, hyvin. Liikkeestä  myös hyvin ja aikaakin otettiin mukaan, ei ongelmia.

Toisessa sessiossa sivulle tuloa ja seuraamista. Ja tätä sitten hinkutettiin, hyvin pennen motivaatio kesti. Otettiin jopa 40 askeleen suoraa. Edelleen pyrkii vähän liian edes. Tätä videoitiin ja pohdittiin, että pitäisikö tämä hyväksyä. Tulimme siihen tulokseen, että emme hyväksy, kun tavoitteena on täydellinen seuraaminen. Kokeiltiin millä saataisiin penne taaemmaksi. Ja täytyy vain palkata reilusti taakse namilla. Ja loppulelu myös taakse. Tuntui ainakin nyt toimivan. Kokeilen siis tätä! Hyppynouto meni erinomaisesti. Penne todellakin tykkää hypystä ja pomppua löytyy. Hyppynoudossa ei tietenkään oteta sivulle tuloa luovutuksen jälkeen, kun ei tätä vielä osaa.

Viimeisessä sessiossa otettiin jälleen vähän seuraamista. Sitten itse asiaan eli paikalla oloihin. Makuussa otettiin aikaa 3 minuuttia ja olin selin penneen. Kävin välissä palkkaamassa namilla, lösähti lonkka-asentoon kun tulin kohti. Eli nyt lopetan namipalkkauksen välissä, sillä laskee viretilaa liikaa. Eli vain loppupalkka lelulle minun luokse. Silloin on skarppina loppuun asti. Eli katsotaan millaiseksi muuttuu palkkauksen muuttamisella. Istuminen ruualla, tässä vähän veltto. Eli nyt vaihdetaan palkka lelulle vapauttamiseksi ja katsotaan miten etenee. Tunari iltaruualla, ok. Tähän täytyy myös saada nyt lisää virettä, eli parempi ruokapalkka ja otetaan tunari alkuliikkeenä. Nyt täytyy alkaa myös ottamaan kapulan tuontia, tähän mennessä olen naksauttanut kun on nostanut oman kapulan.

Todella hyödylliset treenit! Ensi viikolla kokeillaan miten uudet tuulet jylläävät :)