Aamu aloitettiin jäljestyksellä, joka meni kivasti. Piti vähän ottaa tuntumaa huomista koulutusta varten. Jäljeltä mentiin suoraan eläinlääkäriin hakemaan erinäisiä myrkkyjä, kuten puutiassuojaa :) Kyseinen aine on kyllä pitänyt puutiaiset hyvin loitolla. Troya oli mukana lääkärissä ja voi kuinka hoitajat oli ihania ja Minnakin kävi meitä moikkaamassa. Eläinlääkäriltä koiratarvikeliikkeisiin etsimään C-vitamiinia, jota ei kuitenkaan löytynyt. Troya vieraili kaupoissa ja hamusi jälleen kaikkea syötävää ja saikin maistiaispusseja mukaansa.

Illalla oli vuorossa Tamskin seuraamiskoulutuksen jälkimmäinen osa. Koirakot oli treenannut kivasti ohjeiden mukaan ja kaikki olivat mukavasti edenneet. Troya otti alussa, välissä ja lopussa seuraamista henkilöryhmässä ja agilitykentän läheisyydessä. Hyvin piti kontaktia, otettiin myös ensimmäisen kerran juoksua ja hidasta käyntiä seuraamisessa, ei ongelmia. Otin yhden luoksetulon paikalla olosta, hyvin. Sitten vahvistin vielä paikalla odottamista. Seisomisessa ok, mutta makuulla odottaminen ei suju yhtä hyvin. Ei oikein mene kunnolla maahan, täytyy tätä vahvistaa naksuttamalla.

Kotiin tultua otettiin vielä esineruutua takapellolla. Tallattiin Zorron ja Troyan kanssa yksi kaista ja jätin sinne kolme esinettä. Troya haki tosi hienosti esineen ja toi sen mulle tosi lujaa :) Sitten Zorro haki oman esineensä ja lopuksi Troya haki viimeisen esineen. Meni tosi hyvin. Otettiin myös esineen luovutusta ihan läheltä, meni hyvin.