Aamulla pennen kanssa kotipihatokottelut. Aloitin luoksetuloilla ja noudoilla. Näissä annoin välillä hyökätä lärppään kiinni, kun juoksin poispäin. Otin myös eteen ja nämä mallikkaasti. Seuraaminen erinomaista! Jäävät samoin. Paikalla olossa 6 minuttia! Hyvin. Lopuksi noutokapulan pitoa edessä ja siitä sivulle tuloa. Hyvin tämäkin. Tosi hyvät treenit. Sitten koirat jäivätkin kotiin, kun sylikummin tehtävä serkuntytön ristiäisissä odotti. Selviydyin ihan kunnialla Mette-Marien nukkuessa 50%, itkien 25 % ja ollen itkemättä valveilla 25% :)

Ristiäisistä kotiin ja pikaisesti maneesille treenaamaan. Robban aloitti seuraamisella, joka tosi hyvää. Idarissa vahvistin ensin seuraamista ja kulmia. Lopuksi kaikki asennot ja näistä pään vahvistaminen. Luoksetulossa vahvistin eri osia. Ensin seis ja tästä nopeasti palkka. Sitten seis ja läpijuoksu. Sitten seisomisesta luoksetulo ja maahanmeno (eriomainen maahan meno). Lopuksi vielä läpijuoksu. Hyvin kaikki osiot. Ruudussa palkka ruutuun menosta, hyvin keskelle. Sitten uudelleen ruutuun ja kutsu sivulle. Tästä palkka namilla, hyvin, ei törmännyt. Ohjattu todella hyvin. Tunari myös mallikkaasti, palkkasin tuonnista vauhdista. Kakeissa nosto seisomaan. Lopuksi 2 minuutin paikalla istuminen, hyvin. Mukavat treenit Rupsun kanssa.

Troippe oli täynnä energiaa ja aloitimme paikalla makuilla. Ensin 30 sek., sitten 2 minuuttia ja lopuksi 1 minuutti. Touho touhuili häiriöksi :) Hyvin meni. Vikalta nostin sivulle ja tästä vapautus pallolle. Tätä vielä erikseen, hyvin nousi istumaan. Sitten luoksetuloihin, jotka vaihtelevia. Muutama todella täydellinen ja muutama vähän ei niin hyvä. Noudoissa sama juttu. Otin aika paljon näitä. Nyt täytyy jälleen vähän miettiä, että uskaltaisiko ottaa vauhtiluoksetuloja ja noutoja nyt vaikka viikon verran, eikä yhtään eteen ottoa. Täytyypä funtsia tätä.

Tauon jälkeen seuraamista, joka erinomaista! On innokas ja oikeassa paikassa :) Jäävissä kaikki onnistuivat, vaikka otin sekaisin. Sitten Jari laittoi tunarikapulat. Troippe oli SUPER! Meni kapuloiden taakse ja haistoi sieltä kapuloita, ei siis edes koskenut ja otti heti oikean kun tuli kohdalle!! Lopuksi kapulan eteen tuontia ja tässä pitoa. Sitten vielä luovutus ja sivulle tulo. Hyvin! Sitten vielä kakeja, ensin istu-maahan-vaihdoksia ja lopuksi maahan-seiso. Hyvin. Ihan lopuksi paikalla istuminen 2 minuuttia. Hyvin ja siitä vapautus ruokakipolle. Hyvät treenit kaikkineen ja jälleen kivaa seuraa treenikavereina!