Eipä ole juuri koirien kanssa ehtinyt treenaamaan, no ehkä välillä hyvä näinkin.

Maanantaina koirulit olivat koulussa koe-eläiminä Silmänisku. Lukiolaisten käyttäytymiskurssilla näytin koirien avulla naksutinkoulutusta. Troyalle opetin pään maahan laittoa makuulla, saatiin vähän edistymään. Mutta kun Troippis turhautuu niiiin helposti alkaen haukkumaan... Sitten näytin kosketuskeppiä ja alustaa. kakejen alkuopetusta ja kosketuskepillä eteenmenoa. Robban näytti valmiita liikkeitä, luoksetulo, ruutu, ohjattu sekä kaket. Zorro esitti sitten häiriöseuraamista ja oppilaat saivat leluilla ja nameilla houkutella Zorroa, mutta Zorro tietenkin piti kontaktin 100 prosenttisesti koko seuraamisen ajan, ihana Zorro! Oppilaat ihan tykkäsivät näkemästään.

Iltapäivällä otin itsekseen tottista. Ihan ok.

Tiistaina käytiin oppilaiden kanssa katsomassa delfinaariossa delfiiniesitystä ja haastateltiin kouluttajaa lopuksi. Paljon delfiinit osasivat asioita, oli mielenkiintoista.

Torstai-iltana otin kotipihatreenit ja hyvin meni. Troippiksella otin 2 kilon noutoa. Ekalla oli hieman ihmeissään painosta, mutta loput meni tosi hienosti ja vahtiakin löytyi! Ja lopuksi nouto 650 grammaisella ja kyllä oli vauhtia!! Luoksetulo eteen asti. Hyvin. Edestä sivulle siirtymiset mallikkaat. Puun kierrolla stoppeja, hyvin. Seuraamisessa pyrki välillä vähän eteen, mutta nyt itse osasin puuttua tähän peruuttamalla ja palkka vain oikeasta paikasta. Tämä tuntuu ehkä etenevänkin. Pikku hiljaa. Jäävät lelulla, ok. Lopuksi kakeja ja näissä vahvistin seisomisesta taakse istumista. Hyvät treenit!

Rupsu otti seuraamista, on nyt vähän edessä. Korjasin lelulla taaemmas. Eli tätä täytyy nyt treenata. Jäävät ok. Palkka lelulla. Tunarikapulan pitoa ja tuontia. Pitää hyvin sivulla ja tuo hyvin, jos laitan kapulan suuhuh. Mutta kun heitän kauas alkaa pureskella. Tässä täytyy ottaa naksu käyttöön ja vapautus lelulle, kun ei vielä pureskele. Otin ihan liian kauan eli alussa pureskelua ei tapahtunut. Mutta ongelma on siis olemassa ja nyt se treenataan kuntoon. Lopuksi kakeja läheltä, ok. Kivat yötreenit Hymy