Treenattiin meille ihan uudessa paikassa ja treenit sujuivat hyvin.

Robban otti paikalla istumisen, erinomainen. Seuraamista pikku pätkä, tämä parempaa. Idarissa sotkin liikkeen, eli otin ensin seisomisesta pän vahvistusta ja tämän jälkeen istumisen. Mutta... Robban kaavoihin kangistuja tarjosi vain seisomista... Eli sille ei todellakaan sovi kuin kerran palkkaaminen idarissa :) Tämä sama ilmiö on havaittu aikaisemminkin. Luoksetulossa nosti pyrstönsä ylös Piian käskytyksestä... uudelleen ja nyt ok. Palkkasin suoraan seisomisesta, hyvin. Ruutu oli todella hyvä. Ohjattu myös. Tunarikapulat eivät erottuneet ruohikosta ja jälleen Rupsu unohti nenän käytön eli kun näki ensimmäisen kapulan, niin sieppasi sen heti suuhunsa haistamatta yhtään. Eli tämäkin on tapahtunut aikaisemmin, kun kapulat ovat piilossa. Otettiin uudelleen namit kapuloiden välissä, ok. Vauhti on nyt kovempi eli nostatustreenit ovat tehneet tehtävänsä. Eli tunaria täytyy nyt ottaa paljon, niin että kapulat eivät näy ja tällöin on namit kapuloiden välissä => eli tulee ajatus haistelusta myös piilotunareihinkin. Kakeja otettiin läheltä ja nyt täytyy jatkaa tätä läheltä kisamaista kakettelua, jotta seiso-istuvaihdokset saadaan kuntoon.

Troippe otti noudon hetsaten, todella hyvä. Mutta nyt huomattiin, että kapulan pito on vähän levotonta mun edessä ja tämä täytyy ihan erikseen opettaa pennelle. Luoksetulo otettiin, että ensin seuraminen + istu + seuraaminen + maahan. Tässä kohtaa Piia otti Troipen pannasta kiinni ja mä lähdin hetsaten juoksemaan ja tästä luoksetulo. Hyvin!! Eli alan ketjuttamaan vauhdikkaan luoksetulon PK:ta varten!

Tauon jälkeen seuraamista, joka oli edistävää. Eli viime treenin pallopalkkaus näkyi :( Sitten vain jälleen namilla ja parani huomattavasti. Mutta nyt ei paina enää.

Lopuksi mentiin vielä Hallilaan kimppalenkille.