Olipas hyiset treenit, ihan siis vain sään puolesta Silmänisku. Robban aloitti tottistelut. Kakejen säätöä läheltä ja sitten seisomisesta istumista kisaetäisyydeltä. Nyt täytyy saada nousemaan seisomaan enemmän takapainoitteisesti. Eli nousee liian etupainotteisesti seisomaan ja näin ollen ei kykene istumaan oikein. Lähitreeninä siis oikeaa nousutekniikkaa. Ohjatussa karkasi merkiltä kapulalle Nauru. Otettiin sitten käskytystreeniä. Hyvin toisella kerralla. Tunariin nameja väleihin, ok. Ruudussa otettiin käskytystä ja meni kovaa merkille ja sitten sivusta ruutuun. Etsi vähän lätkää eli nyt otetaan lätkättä jonkin aikaa. Sain menemään keskeltä sisään ottamalla suoran lähetyksen ruutuun ilman merkkiä. Nyt täytyy treenata tuota oikealla olevaa ruutua! Luoksetulo eri osia vahvistaen, hieno! Idarissa ennakoimattomuutta, ok. Ja lopuksi seuraamista, joka täydellistä! Sitten vielä paikallaistumista, jossa nähtiin taas, että eläimet ovat eläimiä... Outi tuli mun tykö piilon taakse ja Rupsu lähti kuin vapautuskäskyn kuulleena kirmaamaan kohti Outia... omituista. No, sitten uudestaan ja nyt ok. 

Outi katsoi Kurtin jäljen, tusen tack Outi igen! Kurt jäljesti hyvin. Mun pitää vaan itse vaatia tarkasti joka askeleen tarkastaminen, en saa päästää leijumaan ruohon päälle. Mutta olen enemmän kuin tyytyväinen penneen!

1245172548_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Intoa on alusta alkaen!

1245172574_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Syvällä nenällä, tietenkinSilmänisku

Jäljen jälkeen penne otti vähän luoksetuloa, hyvin! Sitten kahden lelun leikkiä, tavoitteena jököttömyys. Lopuksi kokeiltiin vielä vähän seuraamista imuttamalla, kenties koklaan tätä tällä kertaa!

Lenkille Porotuksen kanssa ja ennen tätä Piia oli Kurtsalle maalimiehenä ja innokkaasti Kurt löysi Piian 3 kertaa. Kiitos Piia!

Lenkin jälkeen käytiin Match Shouwssa turisteina ja täällä otettiin seuraamista imuttamalla. Paikalta löytyi Heli laumansa kera ja Kurt sai leikkiä Akan ja Jolyn kanssa. Kivasti Eerika esitti Akkaa mätsärissä!